April 5, 2005

ABBA og SATC

I ABBAs låt That's Me fra den glimrende platen Arrival, lyder refrenget (...) I'm Carrie not-the-kind-of-girl-you'd-marry/That's me.

Denne teksten er skrevet nesten 20 år før første episode av Sex and the City gikk på luften. Snedig.

Postet av: Kristiane at April 5, 2005 8:29 EM
Kommentar

Jeg har (i motsetning til min mor, som er fast seer), aldri fått med meg en episode av denne serien. Det ville ikke forundre meg om de har stjålet hele plottet fra ABBA - fru Parker har dog et noe mer hesteaktig oppsyn enn Agnetha Fältskog.

Egentlig ville jeg bare uttrykke min helhjertede begeistring for Arrival-plata generelt og "That's Me" spesielt.

Postet av: Elin at April 5, 2005 9:53 EM

... mens jeg ble hektet på serien i siste sesong, og ergret meg nesten ihjel over at jeg ikke hadde begynt å følge med tidligere. Dermed var det ikke annet å gjøre enn å kjøpe serien på DVD da jeg vant (en forholdsvis beskjeden sum) i lotto.

Arrival er en riktig perle, eller et perlekjede, med godbiter på rekke og rad. Og That's Me er kanskje den beste av dem alle!

Postet av: Kristiane at April 5, 2005 10:09 EM

Er det bare meg som finner Carrie (SJP) ekstremt attraktiv? Alle vennene mine drar fram dette med hest hver gang jeg sier det.

Og Abba hersker alltid!

Postet av: Elf at April 6, 2005 9:33 FM

Endelig en forklaring på navnet hennes!
De andre har jeg en teori på allerede:

-Miranda Hobbes = Thomas Hobbes, den store materialist med liten tro på menneskets natur

-Samantha Jones = Samuel Johnson, mest sitert i den engelskspråklige verden etter Bibelen og Shakespeare. Samantha er one-linernes dronning.

Charlotte Yorke = Chalotte Brontë, romantiker fra YORKshire

Postet av: Kristoffer at April 7, 2005 6:29 EM

Jeg har tenkt en del pe5 hva jeg skal etter viderege5ende. Frister vedlig med ett e5r i utlandet. Men hvor mye ca. me5tte du betale der du bodde? Leste pe5 gateway at de ordner bo-alternativer. Og at man fe5r informasjon om priser, betalingsbetingelser og alternativer cirka 3 me5neder ff8r semesterstart. Hadde kanskje ve6rt fin e5 vite noe jeg kan ge5 ut i fra? Se5 om du vil si noe om det hadde jeg blitt superglad! Og hvilken poengsum me5tte man ha for e5 komme inn?He5per du kan hjelpe Jeg har tenkt en del pe5 hva jeg skal etter viderege5ende. Frister vedlig med ett e5r i utlandet. Men hvor mye ca. me5tte du betale der du bodde? Leste pe5 gateway at de ordner bo-alternativer. Og at man fe5r informasjon om priser, betalingsbetingelser og alternativer cirka 3 me5neder ff8r semesterstart. Hadde kanskje ve6rt fin e5 vite noe jeg kan ge5 ut i fra? Se5 om du vil si noe om det hadde jeg blitt superglad! Og hvilken poengsum me5tte man ha for e5 komme inn?He5per du kan hjelpe

Postet av: Otavio at Desember 7, 2012 5:53 EM

Hei Carpe!Beklager sent svar, men jeg vet ikke. Jeg er i alle fall 99 prosent skeikr pe5 at det ikke er en spf8k fra naboens side. Den har ikke blomstret som jeg har sett i alle fall, men som jeg sa, det er en del blader som kommer opp av jorden flere steder siden av denne ogse5. Blader uten blomst. Artig at du har sett slike da. Lilleyam, det var det mf8nsteret jeg hang meg opp i ogse5. Dermed var ge5ten i gang.

Postet av: Kader at Desember 7, 2012 11:06 EM

RwywB2 dldculhdstov

Postet av: znblspsf at Desember 8, 2012 10:46 FM

9FMhzN xfqmrpsxgcme

Postet av: ariunquo at Desember 11, 2012 7:53 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):