Januar 20, 2005

De tykke og de smale

Mesteparten av Se & Hørs forside denne uken er viet Mette-Marit. Tittelen lyder: Slik ble hun slank og lekker. Inne i bladet finner man en rikt illustrert sak som viser kronprinsessen like etter at hun fødte, ganske riktig med noen flere kilo enn hun har på de nyeste bildene som er tatt av henne.

Om Me-Mas litt mer fyldige periode skriver hoffrepporter Kjell Arne (sic!) blant annet: - Det var tydelig at hun ikke alltid følte seg helt vel med det. Det så vi blant annet i Ingrid Alexandras dåp, da mammas flotte nye pudderrosa kåpe fra Marc Jacobs strammet over både byste, mage og hofter.

Gjorde vi?! Snakk for deg selv, din gris.

Artikkelen har heldigvis en lykkelig slutt: Me-Ma er nå modellslank igjen. Og det er jo, som vi alle vet, et mål.

Postet av: Kristiane at Januar 20, 2005 10:14 EM
Kommentar

Jeg blir bare så irritert på Se&Hør når de skriver sånt tull. De må da skjønne at kroppen ikke går rett tilbake til str 36 etter man har gått gravid i 9 måneder. Jeg tror ikke Mette-Marit var veldig bekymret for de ekstra kiloene i barnedåpen. Det var det nok Kjell Arne som var. Forøvrig driver Dove å kjører en kampanje med ikke-beinrangler på reklameboards nå. Den synes jeg er fin :)

Postet av: Mildrid at Januar 21, 2005 11:07 FM

Hvordan klarer en mann å komme på sånne meningsløse vendinger? Hva i all verden vet han om hva MM føler? Hun har sikkert mer enn en kåpe i skapet. Det er vel ikke sånn at "ja, ja jeg får vel bruke den gamle kåpa i år igjen..."
Hun har sikkert minst to!

Postet av: Randi at Januar 21, 2005 2:49 EM

Det er ikke meningen å virke arrogant, men jeg synes at når man leser Se&Hør, så bør man ikke bli overrasket over at man blir servert en rekke sludder. Det er omtrent som om man bestiller polets rødvin på en restaurant; da kan man ikke etterpå klage over at den ikke smakte som forventet, og be om å få en ny flaske.

Postet av: Fredrik G at Januar 23, 2005 7:16 EM

Fredrik: Jeg ble ikke akkurat overrasket, snarere opprørt, og det må da være lov! Jeg kjøpte selvsagt ikke bladet (hva tar du meg for?), men kikket i det mens jeg sto i kassekø på Meny.

Postet av: Kristiane at Januar 23, 2005 7:46 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):