Januar 3, 2005

Ikke akkurat bonderomantikk

Pappa og Trine kjørte meg opp til Moelv, der jeg skulle gå et år på folkehøgskole. Da vi nærmet oss skolen, passerte vi flere av Ringsakers praktfulle storgårder. Trine oppfordret meg spøkefullt til å prøve å få en odelsgutt på kroken i løpet av året. Hun fablet allerede om landlig julefeiring i store stuer med tykkmavede ovner i hjørnene.

Da skoleåret var over kom jeg hjem med en ny kjæreste. Han hadde vokst opp i den samme drabantbyen som meg, og gikk i parallellklassen min på barneskolen.

Postet av: Kristiane at Januar 3, 2005 7:48 EM
Kommentar

He-he. Den pokalen var det visst jeg som stakk av med - vi praktiserer julefeiring i et verneverdige stuer annethvert år. Ved Mjøsa, selvsagt.

Postet av: Elin at Januar 4, 2005 11:37 FM

Der snek det seg visst inn et "et" for mye. Slik kan det gå, selv for nidkjære norsklærere. *rødme* Enda godt det ikke var et "ett", da - min nye hobby er heksejakt på dem som ikke har lært seg forskjellen på "et" og "ett" og ønsker andre "ett godt nytt år".

Ha et strålende 2005, Kristiane!

Postet av: Elin at Januar 4, 2005 11:40 FM

Ja, tenk det, Elin. Der skjøt du gullfuglen! ;) Men jeg kapret en odelsgutt til slutt jeg også :)

Postet av: Kristiane at Januar 4, 2005 12:12 EM

Elin: Det kan jo hende de faktisk mener å bare ønske sine medmennesker ett godt nytt år. Vi kan ikke alle være like generøse.

Postet av: Anne at Januar 4, 2005 5:25 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):