August 20, 2004

Jeg sparker inn åpne dører (igjen)

I serien "hva verden ikke trenger" setter vi i dag søkelys på VGs nye spalte: Pias blikk på glam-livet. Såvidt jeg forstår skal Pia Haraldsen gi oss et ukentlig innblikk i det glamorøse partylivet hun lever blant europas jetsettere. Det blir raskt klart at dronning Sonjas niese ikke innehar den skarpeste pennen i skuffen.

Dagens bidrag handler om årets party i Marbella. Pia har feriert i Marbella siden hun var syv, og kommer med flere skarpsindige betraktninger, som for eksempel at nattklubbmiljøet i ferieparadiset er overflatisk og latterlig.

No shit, Sherlock! Og:

"Venninnen min sukker oppgitt og himler med øyene. Jetsettfaktoren er tilsynelatende litt for høy for henne. - Ting er ikke så perfekte som det ser ut som, hvisker jeg til venninnen min."

Videre kan Pia fortelle oss at i Dior-veskene til flere av kvinnene ligger det kokain - og at "våpenhandel er big business".

Oi da! Dette får virkelig Enron-avsløringene til å blekne.

Saken avrundes med en historie om hvordan Pia reddes av venninnen sin, så hun unngår å bli avbildet sammen med "en nyskilt avdanket filmskuespiller som ikke gjør annet enn å bli avbildet i de spanske tabloidene med nye skjønnheter ved sin side", og leseren kan dermed trekke et lettelsens sukk. Det var da enda godt, liksom.

Postet av: Kristiane at August 20, 2004 10:12 FM
Kommentar

Syns det ser mest ut som Pias blikk på pia-livet, eg for min del. Men då fant eg jo endelig ut kven som såg så tasteless ut på prinsessedåpen. Ikkje at eg såg på, sjølvsagt.

Postet av: kristin at August 20, 2004 12:01 EM

Jeg merket meg forklaringen på at kvinner går flere i følge på toalettet. Det er jo et av de mysterier mange menn ikke vet svaret på. Overraskende utspill fra en avis som i lengre tid har fokusert på badstubadende menn i reklamen sin.

Postet av: Håkon Styri at August 20, 2004 1:03 EM

..og jeg som sto foran avisstativene i går og lurte på hvorfor jeg hadde sluttet å kjøpe VG...

Takk skal du ha

Postet av: pjotr at August 23, 2004 8:46 FM

Pia Haraldsen...er hun kjendis bare fordi hun er dronning Sonjas niese altså? Dronning Sonja, selv en pike av folket. Herregud. VG har sunket til ny bunn-notering. Hun virker som et skrekkelig skrekkelig menneske.

Postet av: Marthe at August 23, 2004 11:08 FM

Jeg stusset veldig på den overskriften, og det tok en stund før jeg skjønte at «glam» var ment som en forkortelse for «glamour», og slett ikke hadde noe med gjøende bikkjer eller glam-rock å gjøre.

Men så er det jo VG vi snakker om, og de er jo særdeles glade i:

1) å bruke ord som ikke finnes
2) bruke eksisterende ord helt feil
3) sette sammen eksisterende ord til sammenslutninger uten mening

Postet av: Stian Andreassen at August 23, 2004 6:24 EM

HIhi, glam er da for lengst et etablert uttrykk for glamour. Også i Norge.

Postet av: Ine at August 23, 2004 8:24 EM

Pia Haraldsen må sette et eller annet på tvers i halsen, og falle død om. Jeg kan gjerne hjelpe, om det skulle være behov.

Postet av: stine at August 24, 2004 12:49 FM

Glam er forlengst etablert. Om VG-journalisten bevisst har brukt det i sin rette betydning e jeg litt imponert, men jeg har en mistanke om at det er ufrivillig selvironi fra VGs side.

Glam er ikke en hipp måte å skrive glamour, det er et ord som er ladet med ironi. Sånn sett passer det veldig bra, men jeg er altså ikke sikker på om journalisten faktisk har ment det som et spark til redaktøren for å ha invitert glam-Pia som skribent.

Postet av: Håkon at August 24, 2004 8:59 EM

Marthe,
jeg har klødd meg i hodet over det samme. "Men er ikke Sonja, liksom, helt sånn... vanlig??"

Men nå må vi passe oss så vi ikke driver så intens Pia-dissing at hun blir litt kul igjen. Litt sånn a la Ari Behn. Opp som en løve, dyttet ned som en råtten skinnfell av hele landets tenkende populasjon, dratt opp igjen av Elle og div trendsettere, og nå er han vel strengt tatt i samme kategori som PH: kjent for å være kjendis og littegranne kongelig... men han har fått en eller annen status som jeg kjenner jeg liker VELDIG dårlig!!!

Postet av: Elisabeth at August 26, 2004 1:08 EM

Hun fenger helt tydelig Dere!

Postet av: kritisk at September 28, 2004 2:33 EM

Hun fenger helt tydelig Dere!

Postet av: kritisk at September 28, 2004 2:33 EM

hei pia hva er e-mailen din ?????????
koz nora

Postet av: nora at Oktober 4, 2004 5:20 EM

Jeg gikk sammen med Pia på Handelsgym og hun er en kjempejente, dere er bare misunnelige

Postet av: Ole Peder at Oktober 11, 2004 6:30 EM

sorry ass, men pia gjør meg kvalm... "skal jeg fortelle litt om mitt perfekte liv, eller skal jeg fortelle litt om mitt perfekte liv" EHHHHH, N E I !"!!!!!

Postet av: me at November 1, 2004 5:37 EM

Hun er norges mest uinteressante bransjehore. En innbilsk liten fyrsjefille som irriterer og forpester hverdagen vår, typisk norsk C-kjendis for å si det sånn... Det ruskar og tistlar oss dypt inne i hjarterota når vi ser henne sprade runt med sitt flisete hår og buskete øyebryn! "me tarzan, you jane..."

Postet av: Frida og Linn at November 8, 2004 10:49 FM

Hun er norges mest uinteressante bransjehore. En innbilsk liten fyrsjefille som irriterer og forpester hverdagen vår, typisk norsk C-kjendis for å si det sånn... Det ruskar og tistlar oss dypt inne i hjarterota når vi ser henne sprade rundt med sitt flisete hår og buskete øyebryn, mens hun legger ut om sitt "perfekte liv"... "me tarzan, you jane..."

Postet av: Frida og Linn at November 8, 2004 10:50 FM

Er enig at hun er tullete, men hun setter farge på kjendis-norge.. Det har jo aldri vært en som henne i rampelyset her hjemme..
I England florerer det av idiotiske damer som Pia..
vi er heldig som bare har en!

Postet av: Cecilie at November 9, 2004 10:54 FM

Det virker som om hennes livskall var å bli "kjendis"... TIPS: meld dere inn i kaballah og si til se og hør eller VG at det er deres livskall... så kanskje dere også klarer å snike dere inn i rampelyset. Hvis dere synes det er fett da!!!

Postet av: una at Januar 21, 2005 11:13 FM

Men herregud. For en trist gjeng dere er. Pia Haraldsen er - i motsetning til noen av dere virker det som - om ikke annet lykkelig med det hun gjør. Og hvis det stemmer som dere sier at hun bare er hypp på å bli kjendis - ja - så har hun vel for helvete fått til det da! Mad props. Jeg sitter på gjerdet og venter i spenning på om dere noensinne klarer å fullføre målet om å bli ferdig med kunsthistorie på blindern. Lykke til, ass...

Postet av: Aino at Juni 20, 2005 3:39 FM

vi trenger jenter som pia, da virker jo vi smartere.. bare en blond wannabe kan finne på å si i media at hun aldri kunne tenke seg å kjøpe grandiosa pga hva folk da vil tro om henne... huff og huff...

Postet av: ole at September 19, 2005 5:21 FM

Jaja, så har vi i lille Norge fått vår versjon av Paris Hilton vi og... -blond, "glamorøs" og ikke akkurat kandidat for IQ-eliten! :P he he

Postet av: Morten at Oktober 22, 2005 12:12 FM

Sannheten er at hun ikke er Sonjas niese. Moren, Jasmin, giftet seg med nevøen til Sonja da Pia var 12 år gammel. Og i og med at Haraldsen var et finere og mer "royalt" navn enn Strømsnes, tok hun navnet til stefaren. I tillegg er hun døpt Renate, ikke Pia. Men det er klart, Renate Strømsnes var ikke fint nok i de kretser hun begynte å ferdes i...

Postet av: PIA HARALDSEN at Desember 28, 2005 4:22 EM

EN LITEN KOMMENTAR TIL OLE-PEDER her oppe:
Jeg har kjent Pia siden vi var små. Mamma og Jasmin er veldig gode venninder (Jasmin er ikke som sitt avkom!) og det må bare gjøres klart at Pia er et motbydelig lite vesen!! Selv hennes "venninder" John Fredriksen-døtrene og Co synes hun er latterlig. Hun limer seg på kjendisene i håp om å bli en selv. Jeg lo rått av spalten hennes fra VG: var det meningen at det skulle være ironisk?? Var jo rene biografien da hun beskrev "wannabe`ene" i Marbella.
Og JA - hun heter Pia Renate Strømsnes Haraldsen (Dog det siste navnet må hun vell kvitte seg med nå som stefaren er skilt fra Jasmin....??)
Og NEI - hun er IKKE Dronningens niese!!

Postet av: "Pia" Renate's "barndomsvenn" at Februar 26, 2006 2:54 EM

Man kan av og til lure, tenk på den stakkaren som våkner ved siden av Pia hver morgen, hvor mye bruker han på terapi for å klare det?
Aner ikke om hun har type, men dere skjønner poenget.
Greit nok, jenta er pen, men kunne hun bare holde kjeft!!

Postet av: Knut at Mars 10, 2006 12:41 EM

allerede i 2000 sto det i aftenposten anmeldelse av en revy(!) pia/renate var med i hvor hun ble omtalt som pia renate strømsnes haraldsen... old news...

Postet av: vibeke at Mars 10, 2006 2:05 EM

Janteloven lenge leve!

Postet av: Thomas L at August 16, 2006 11:57 EM

Dette er "bullshit" å utskjelling av ei søt pia som gjør så godt hun kan (som alle andre) og navnet skjemmer da ingen...

Dere "er smågutter med komplekser" som burde prøve dere på noen som er "større en dere" ikke en ei lita pia/prinsessa som ikke gjør noen fortred...

Postet av: Steve d'Orleans at Januar 2, 2007 7:56 EM

Lots of specialists say that personal loans aid people to live the way they want, just because they can feel free to buy necessary things. Moreover, some banks give student loan for young and old people.

Postet av: DARCYMITCHELL33 at Juni 16, 2010 12:56 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):