August 20, 2004

Fromme ønsker

Inspirert av bursdagsbarnet publiserer også jeg en ønskeliste i anledning fødselsdagen min den 6. september:

- iPod (etter et halvt år i tenkeboksen har jeg fremdeles ikke klart å finne ut om jeg ønsker meg en rosa mini eller den vanlige. Så nå lar jeg skjebnen råde.

- Symaskinen Lena (eller en annen symaskin)

- Gavekort på Tulip & Tatamo

- Diverse produkter fra Dermalogica: Special Cleansing Gel, Skin Smoothing Cream, Soothing Eye Make-Up Remover, Multivitamin Power Recovery Masque, Toxin Relief Treatment Oil. For å nevne noen. Ønsker å melde overgang fra Clinique til Dermalogica, nemlig.

- Vipp-søppelbøtte til badet (her sliter jeg selvsagt med den voldsomme hypen Vipp har vært utsatt for det siste året, samt det idiotiske i å ha en designsøppelbøtte. Men jeg liker så godt å omgi meg med pene ting.)

- Poncho (har vært på jakt etter den rette i mange år. På et tidspunkt vurderte jeg nesten å forsøke og strikke meg en selv, men nå leste jeg nettopp at den er tilbake i motebildet i høst - dermed vil det nok bli et rikholdig utvalg i butikkene fremover).

- Bøker: Good In Bed og In Her Shoes, begge av Jennifer Weiner. (Listen hadde vært mye lenger var det ikke for at jeg for tiden tilbringer ettermiddagene med å støvsuge og pakke altfor mange bøker i eske etter eske i forbindelse med flyttingen.)

- CDer: Utrolig nok ikke (Årsak: Se parantesen til punktet over (likevel kjøpte jeg Buck 65 i går fordi den var så billig))

- Billett til Åge Aleksandersens konsert på Rockefeller 17. september (I kid you not (men tror kanskje presangen alt er i boks ...?))

- Villeroy & Boch rødvinsglass, Bordeaux nr. 2

- Middagstallerkener: Ostindia fra Rørstrand

- En bok til, forresten: Basic Hage (en grunnbok i havestell - plutselig svært aktuell)

- Skruekasse (dere vet en sånn med mange små skuffer) - hvit eller lyseblå (farven er litt viktig fordi den skal stå på badet og fungere som smykkeskrin).

- Pride and Prejudice på DVD.

Postet av: Kristiane at August 20, 2004 9:14 FM
Kommentar

Åge-konsert? Har du fått løsemiddelskader av å pusse opp/ned (hva vet jeg i disse lurvelekre dager) i den nye leiligheten?

Postet av: marstsyfarstsy at August 20, 2004 10:19 FM

*sniff* (som ikke skyldes løsemiddelskade)

Hva med Rio de Janeiro og Dains med dæ? Er ikke det gode låter, kanskje? Tenker det blir liv (rai rai) til Fire pils og en pizza også.

Både Ull og jeg skal. Men jeg tolker det slik at du ikke blir med ...? ;)

Postet av: Kristiane at August 20, 2004 10:30 FM

Hm, kanskje ikke så aller verst om man velger å se gjennom tykke barndomssentimentalitetsbriller. Siden jeg har forlagt disse, er nok like greit at dere slipper å ha med den gretne søsteren deres! Jeg foretrekker å kose meg i bingen min!

Postet av: marstsyfarstsy at August 20, 2004 11:04 FM

diskofnask: Ta deg en bolle du! Åge er rock. Eller er det bare Beastie Boys som duger? (klokken 7 om morgenen en arbeidsdag)
Dessuten er det vel colabunnglassbrillene du hadde forlagt. Haha.

bror

Postet av: ulrik at August 20, 2004 3:54 EM

Gammel Åge Aleksandersen hersker! Ikke hør på dem, Kristiane.

-Elf, lykkelig gjennomsnittsmain-

Postet av: Elf at August 22, 2004 9:22 EM

Good in bed er meget lesbar, men In her shoes var en skikkelig nedturmøkkabok. Fikk dog hennes tredje på jobben i forrige uke. Heter Little Erathquakes. Har større forhåpninger til den.

Man skal ikke kimse av Åge. Anmeldte en konsert med ham for seks-sju år siden, og måtre motvillig innrømme at det meg kjempestas.

Postet av: Ine at August 23, 2004 1:26 FM

Vet ikke helt hva jeg drev med ra jeg skrev den siste setningen i forrige kommentar. På den annen side: Det er vel neppe noe nytt.

Postet av: Ine at August 23, 2004 1:29 FM

Vet ikke helt hva jeg drev med da jeg skrev den siste setningen i forrige kommentar. På den annen side: Det er vel neppe noe nytt.

Postet av: Ine at August 23, 2004 1:29 FM

That's perfect that people are able to get the personal loans and that opens up new possibilities.

Postet av: KinneyMAI at Februar 28, 2010 12:51 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):