Juli 22, 2004

Nytt brev til Tele2

Hei igjen

Jeg ser dere på ingen måte har tatt mitt forrige brev til etterretning. Dette er selvfølgelig svært provoserende, men det lar jeg ligge i denne omgang; dere har sannelig gitt meg annet å tenke på:

For nesten fire måneder siden fikk dere beskjed om at jeg ville ta med meg telefonnummeret mitt over til NetCom. Som dere sikkert kan se har jeg ikke tatt et eneste tellerskritt i Tele2s regi etter 28. mars. Jeg er derfor svært lite interessert i å bli fakturert for fastavgiften for de siste månedene. Ja, jeg mener det er kolossalt frekt av dere å tappe kontoen min for flere hundre kroner. Jeg viste dere tillit ved å inngå avtalegiro, en tillit dere har misbrukt!

Og så: "En av våre kundebehandlere vil snart hjelpe deg ..." *døll ventemusikk* "En av våre kundebehandlere vil snart hjelpe deg ..." *døll ventemusikk* "En av våre kundebehandlere vil snart hjelpe deg ..." osv ... osv ...

En av dem?! Over 15 minutters ventetid midt i sommerferien; det kan umulig være mer enn ett menneske på jobb på kndsrvc i dag.

Vennligst ta dere sammen.

mvh,
Kristiane (igjen)

Postet av: Kristiane at Juli 22, 2004 1:53 EM
Kommentar

Hehe. Jeg vet godt hva du snakker om! Å havne i systemene til Tele2 kan sammenlignes med å sitte fast i nettet til den Sicilianske Mafia. Money talks.

Husker du da vi kjøpte de usle 1 kroners Nokiatelefonene på Elkjip på Carl Berner? Det var da det hele startet. Ikke mange måneder etter fikk jeg telefon og abo gjennom jobben, (Telenor, ikke at de på noen måte er bedre enn de andre såpekokerne) og så det svært unødvendig å ha mer med Tele2 å gjøre. Jeg ringte og sa jeg ville si opp aboet. Kundekonsulent (syrlig): «jo da, men du har bundet deg for tolv måneder» Greit nok det. De sendte jevnt og trutt (Oftere enn hver mnd? Det føltes slik) regningene på fastavgiften, og jeg betalte.

Det er vel unødvendig å fortelle at de fortsatte å sende meg regninger etter bindingstidens slutt. På’n igjen. Han: «jammen du har da ikke sagt opp avtalen!» «Jo det gjorde jeg pr. telefon for mange mnd. siden!» «Nei!» «Jo!» «Nei!» «Jo min gode mann, det har jeg gjort» «Men her i loggen står det ikke noe om det. Vil du si opp avtalen nå?» «Ja takk»

Da de fortsatte å sende regninger etter dette vurderte jeg å stelle i stand flere scenarioer på Tele2s hovedkontor, med meg i hovedrollen. Jeg bestemte meg til slutt for å ringe. Denne gangen en hun: «Fikk du bekreftelse i posten på at du har sagt opp avtalen?» «Nei» «Vil du ha det nå?» Etter å ha liret av meg en saftig harang, takket jeg høflig ja til dette. Bekreftelsen kom kort tid etter.

Den siste regningen ble ikke betalt, og jeg hørte aldri fra Tele2 igjen.

Postet av: ulrik at Juli 22, 2004 5:44 EM

Fra en som har jobbet i alle rævva kundebehandleres mor: Telle-nor.

Når du knotter deg igjennom menyene (trykk en for datt og 2 for ditt) så lat som om du vil kjøpe noe. Knott deg inn til "salgsavdelingen" rett og slett. Det er det samme call-senteret du havner hos, det er de samme folkene du snakker med, men køen (hrm...) av folk som vil bli kunder har prioritet på sentralen foran folk som har et eller annet de vil klage på. Get it?

Postet av: pjotr at Juli 23, 2004 9:24 FM

Pjotr: Tusen takk for tipset. Linja mi gikk ned i dag og da jeg ringte Canal Digital (tidl. Telehor Avidi) foretok jeg de valgene jeg skulle og ble satt på vent. Da la jeg på og tok valget for å bli ny kunde hos CD. Da kom jeg rett til en kundekonsulent, tror jeg ventet to sek.

Postet av: Elf at Juli 25, 2004 7:53 FM

Det å være Tele2 kunde er ingen enkel oppgave, skal du ha hjeølp til noe er du nødt til å være dønn ydmyk.........for all del ikke ha en skarp tone. Ikke det at de kan hjelpe deg med stor....for de støttesystemene som de bruker er aå ræva at ingen skjonner noe! De heter forøvrig CABS og BCA. Det er ikke alltid kundebehandlers feil at det går bæsj, men de hjelper faen ikke alltid til heller.
Dessuten så er det bare en haug med mennesker fra vikarbyråer som sitter å svarer deg, det eneste de har fått er opplæring av 2 ungdommer som ikke kan lære bort noe som helst.

Postet av: kroppen at Januar 26, 2006 1:09 EM

systemforståelse er luksus?
"alle store selskaper er domme".

Postet av: toffer at Februar 14, 2006 8:10 EM

De skulle brukt mere tid på å lære opp folk. nytter ikke å annsette 30 nye hver 14 dag å kaste ut 30 hver 14 dag. når det koster 40 000 å trene opp en person. da burde heller ha flere uker opplæring. å bedre læring i programmene.

BCA er det værste programmet som finnes. Vi lever i 2007 å ikke i 1950. eller da vi bare brukte dos til ting. desuten så er jo BCA et bakerprogram som de har kjøpt å endret. hadde vært billigere å laget et nytt. Remedy er jo gratis. har tele 2 så dårlig rå at de må bruke gratis programmer.

Postet av: Kalle at August 13, 2007 3:20 EM

vel, nå bruker vi strengt tatt Remedy også. BCA er et fantastisk system som fungerer feilfritt. den store bøygen hos tele2 er OWS, som ofte glemmer å kansellere kunden i de andre systemene, eventuelt glemmer å lagre nybestillingen. Dette er heldigvis på vei til å bli fikset. Hva opplæringen blant oss ansatte gjelder, så er den faktisk meget god, og at noen få av dere av og til har fått en inkompetent kundebehandler på tråden må vel bare unnskyldes med at kundebehandleren ikke hadde noe å gjøre der fra starten av. Tele2 prøver så godt de kan å holde kvaliteten oppe, og jeg ser tydelige tegn på forbedringer

hilsen en tele2-ansatt som ønsker å være anonym

Postet av: anonym at November 26, 2007 11:02 EM

Prøvd å få deg bikkje?
Se her:
http://www.tele2-driter-i-om-telefoner-fra-nettsiden-deres-virker.com/

Postet av: Svante at November 29, 2007 11:35 EM

Så det er tele2's feil at du er idiot?
Du burde vite at du MÅ følge med når det gjelder et hvilket som helst selskap - folkene som jobber der bare jobber der. Tenk over det. "Det er bare en jobb" har du sikkert tenkt selv.

Avtalegiro er forøvrig i BBS sitt system, og det er ditt ansvar å avslutte avtalen med din egen bank.

God bedring.

Postet av: Mugah at Januar 24, 2008 8:12 FM

Jeg jobber for tele2, dere er ganske dumme må jeg si. sitter og snakke dritt om ting dere ikke vet noe om, BCA fungere feilfritt, aldri vært ett eneste problem med det så lenge jeg har jobbet her.
Å remedy ? Greit det er "gratis" men må det være dårlig forde da ?
latterlig

Postet av: anonym at Mars 28, 2009 7:27 EM

Hei . Synd at det er slik, men husk en Avtale giro er noe du har i banken. Altså en avtale med din egen bank, du må derfor også si opp dette selv etter du har sagt opp hos din mobil leverandør. Hviss ikke vil dette løpe videre, og din tele leverandør vil ikke se dette. Siden dette går via banken.
Mvh en bank ansatt.

Postet av: silje at Juni 4, 2012 9:53 EM

This kind of free ugg boots sale are also ease the stress to keep your feet fresh to wear so pleasant. Each of the ugg boots sale are designed to be healthy wear with the perfect coordination so called fashion style.

Postet av: uggs uk at Oktober 11, 2012 10:45 FM

beats by dre for sale

Postet av: beats by dre for sale cheap at November 7, 2012 9:21 EM

cheapghdsale2012

Postet av: GHD UK at November 23, 2012 3:15 EM

Pink Beats By Dre

Postet av: cheap beats by dre at November 24, 2012 9:52 FM

Cheap Ugg Boots Sale

Postet av: UGG Boots Australia at November 28, 2012 4:39 FM

Whevoer wrote this, you know how to make a good article.

Postet av: January at Desember 7, 2012 7:53 FM

urk jodal da me5tte f8delegge morroa slulke dra det se5 langt som mulig her ;-).O'Learys er en kjede med en drf8ss av utesteder en 30 stk. om jeg ikke husker helt feil; se5 den er det se5 absolutt ikke for e5 sitere ayah-

Postet av: Tom at Desember 9, 2012 6:02 EM

E9rwtD wkaiphsmnlfo

Postet av: eibegp at Desember 10, 2012 11:31 FM

gmPVQ3 sbjfvxjxlhas

Postet av: qoziyhfufy at Desember 12, 2012 8:54 EM

cheap beats

Postet av: beats by dre under 100 dollars at Mars 11, 2013 4:18 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):