Juli 22, 2004

Go east

Vi skal flytte!

Hei fallera og hurra og fryd og glede!

(Det er svimlende og eventyrlig på én gang - jeg vil ikke lenger kunne spasere hjem fra sentrum, men det lukter blomster og skog der oppe!)

Postet av: Kristiane at Juli 22, 2004 11:20 FM
Kommentar

Hurra! Gratulerer :)

Postet av: kristin at Juli 22, 2004 12:16 EM

Grattulerer! Det så jo veldig trivelig ut der! Og du blir fort vant til buss/trikk :)

Postet av: Mildrid at Juli 22, 2004 12:37 EM

Gratulerer. Og husk: Har dere ikke allerde gjort det, gjør det så fort som mulig: Få sjekket om det er fukt i vegger/gulv på badet...

(Jeg har lært på den DYRE måten). En liten "sneak peek" her: http://gallery.bergersen.net/gallery/album09

Totalt kommer det på ca. 300.000 å bygge nytt bad etter omfattende vannskader. (5 gulvbjelker måtte skiftes). Har ikke kunnet bo hjemme siden begynnelsen av Juni...

Så, det kan være verdt innvesteringen å ha fagfolk til å gå over huset og lete etter eventuelle skulte skader og mangler. Hvis man tar tak i det så fort som mulig er det god sjanse for at eierskifteforsiking etc. vil dekke problemet. Lar man det gå for lenge er det nesten ikke nubbsjans.

Det var dagens skremt fra Bergersen :-)

Postet av: Jarle at Juli 22, 2004 5:20 EM

Grattis. Ser jo meget snasen ut, denna kåken, selv om Marimekko, Vipp og Tivoli på badet neppe følger med på kjøpet. Er dog litt skeptisk til at det er et eller annet sted som trolig ikke er i gåavstand fra Deli de Luca, men dere har jo sånn bil, så går nok bra.

Og hele bloggeverdenen gleder seg til heidundrende innvielsesfest nå som dere har god plass :)

Postet av: Ine at Juli 24, 2004 8:55 EM

Gratulerer. Hage til folket!

Postet av: ina at Juli 26, 2004 10:38 EM

Grattis! Jeg synes det ser riktig fint ut på bildene. Det ser ut til at selger har lagt seg i selen for å gjøre det så innbydende som mulig. Jeg nevner dette fordi jeg var på en visning i går der det så ut til at selger hadde den omvendte strategien, og jeg ble slått av kontrasten. Der jeg var i går, så det ut til at selger ville ha så lav pris som mulig. Ta for eksempel badet: Det var ikke vasket, og luktet vondt. Det eneste møblet som sto igjen, var en trehylle som var helt ødelagt av fuktighet.

I går natt så jeg et piggsvin da jeg gikk hjem. Så tenkte jeg: Hvis jeg først skal ha en hage, så ville det være kult om det bodde en piggsvinfamilie der.

Postet av: Fredrik G at Juli 26, 2004 11:30 EM

Fredrik, det kryr av pinnsvin på Torshov! Vi hadde flere i bakgården, de kom frem om kvelden og var ikke det minste sky. Er mange av dem i Torshovparken også, men de holder seg unna når engangsgrillmesterne herjer.

Postet av: Kristiane at Juli 27, 2004 10:26 FM

Jeg har hørt at det norrøne ordet for piggsvin er "bustigull" eller noe sånt. Hvis det er sant, så synes jeg det er veldig fint. Eller, det er igrunn fint også om det evt ikke er sant.

Postet av: Fredrik G at Juli 28, 2004 12:45 EM

Etter å ha slått opp i min "velbrukte" norrøne ordbok fra studiedagene kan jeg meddele at det norrøne ordet for pinnsvin er "burstígull". Du var med andre ord svært nær, Fredrik G! Og jaggu ser det ikke ut til at det finnes et liknende synonym for pinnsvin i moderne(?) nynorsk også: "bustyvel". Hva man ikke vet...

Postet av: Elin at Juli 28, 2004 1:01 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):