Juli 26, 2004

Gjensyn

Øynene våre møttes da vi ventet på grønt lys på hver vår side av fotgjengerfeltet i krysset Suhmsgate/Kirkeveien. Begge strålte opp i gjenkjennende smil, og imens jobbet hjernen min på spreng for å plassere ham. Det var utvilsomt et kjent fjes jeg hadde foran meg - men ansiktsutrykket hans var like usikkert som mitt.

Det lot til at det gikk opp for oss omtrent samtidig at vi likevel ikke var gamle kjente, og den påbegynte overstrømmende hilsenen vek plassen for blide, men forretningsmessige nikk idet lyset ble grønt og vi gikk hverandre i møte.

Nei, vi hadde faktisk aldri vekslet et ord, men over en periode på halvannet år møttes vi rundt klokken kvart på syv hver morgenen. Han var nok mer punktlig anlagt enn meg, så om jeg var sent ute traff jeg ham i Norabakken, mens de dagene jeg lå an til å komme presis på jobb møttes vi et stykke opp i Bislettgaten.

Jeg lurte alltid på hva han jobbet med, siden hans arbeidsdag - som min - begynte før fanden fikk sko på. Det får jeg nok aldri vite, for heller ikke denne gang utvekslet vi mer enn brede smil.

Postet av: Kristiane at Juli 26, 2004 7:48 EM
Kommentar

Savner ML Sarah:-)Go get him ligefrem, hm, det det bivelr desve6rre nok ikke se5 aktuelt, men han er da godt nok sf8d! FLYING A, YAY. ha ha :-)

Postet av: Mubeen at September 21, 2012 5:21 EM

1vUHIB zfmbtabpcmqe

Postet av: qrwxhwjb at September 22, 2012 7:33 FM

Elxg0I drcyqasjwcwv

Postet av: hcahrdo at September 24, 2012 4:56 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):