Juni 9, 2004

To ting, bare

- De nye kontaktlinsene, som jeg den første uken skal ta av og på hver kveld, men siden kan ha på døgnet rundt i en måneds tid, er svært tykke og solide. Tankene går i retning av små, gjennomsiktige pessar.

- Tannlegebesøk er svinaktig dyrt, uansett hvordan tilstanden er. I dag morges: Litt pirking og noen bilder, før det kunne konstateres null hull. 650 kroner, takk. Jeg må likevel tilbake i neste uke for å skifte en gammel fylling som har gått lekk, og tør ikke tenke på hva dét vil koste. Smertefullt blir det sikkert også, og det ender vel med at jeg ligger bakoverlent og gråter stille, mens ørene sakte fylles av tårer - som vanlig.

Postet av: Kristiane at Juni 9, 2004 10:28 FM
Kommentar

Jeg var også hos tannlegen her om dagen, og betalte 650 for å ha ingen hull. Jeg er dog glad for at jeg ikke hadde noen hull. Dessuten har jeg kun én visdomstann igjen, etter å ha trukket fire(!), så her er det ikke lengre noe potensiale for store utgifter.

I Bergen skinner sola, og jeg ble solbrent i panna i går! Nå får jeg nok betydelig flere fregner, som er et godt sommertegn.

Postet av: Fredrik G at Juni 9, 2004 1:44 EM

Kanskje vi går til samme tannlege? Hvis ikke er jeg glad for å høre at 650 kroner tydeligvis er gjengs pris for _nesten ingen ting_. Jeg har nemlig alltid hatt en følelse av at min tannlege hos Colosseum Klinikken ligger litt over gjennomsnittet i pris, men jeg begynte å gå dit fordi de tilbyr lystgass. Jeg har aldri trengt å be om det, men føler en viss ro ved å vite at jeg kan få det om ting skulle bli for ille.

Bergen, nå, sier du. Jaha. Solen skinner i Oslo også, gid jeg kunne vært utendørs. Fregner er et godt sommertegn, og livet har blitt betydelig lettere å leve etter at jeg avfant meg med situasjonen. (Situasjonen = cirka 12 fregner per kvadratcentimeter hud (om sommeren).)

Postet av: Kristiane at Juni 9, 2004 2:19 EM

Ikke nok med at vi går til samme tannlege(r), vi har også samme type linser! Månedsdøgnlinser. Meget, meget behagelig opplevelse, i hvert fall har det vært det i snart ett år.

He-he.

Postet av: ÅB at Juni 10, 2004 12:31 FM

ÅB: Sier du det! Det er godt å høre. Har nemlig vært litt skeptisk til de nye, tykke linsene, men regner i grunnen med at alt vil bli så mye bedre når jeg er ferdig med prøveperioden og kan ha dem på 24/7.

Postet av: Kristiane at Juni 10, 2004 9:03 FM

Nja, vi går nok ikke til samme tannlege. Men jeg tror nok at min også er noe over gjennomsnittet i pris. Men han er hyggelig og erfaren, og er flink til å sette sprøyter med lokalbedøvelse uten at det gjør vondt. Det er verdt å betale en hundrelapp ekstra for eller noe sånt.

Jammen er det bedre vær i Oslo enn i Bergen, tross alt.

Postet av: Fredrik G at Juni 10, 2004 6:54 EM

No er eg nettopp kommen tilbake frå tannlegen, 720 kroner fattigare, så vi kan slå fast at du ikkje har den dyraste tannlegen i Oslo.

Postet av: Roger at Juni 11, 2004 12:02 EM

Aiai, 720 kroner for ingenting? Det var nesten litt for drøyt. Noen høyere?

Postet av: Kristiane at Juni 11, 2004 12:25 EM

Vel, 200 av dei kronene er for at ho fjerna tannstein, men eg har inntrykk av dei fleste andre betalar rundt 500kr, innkludert det.

Men til gjengjeld er det jo litt fancy med digitalt røngtenkamera, som brøler "Ready", "Radiation detected" og slikt, samt at det er 2 minutt å gå frå jobben.

Postet av: Roger at Juni 11, 2004 9:46 EM

Forresten, for å komme tilbake til et tidligere tema: Fregner. Jeg synes fregner er fint, og har igrunn aldri vært noe særlig plaget av dem. Derimot har jeg tidvis mislikt å aldri bli brun, å forbli like blek gjennom hele sommeren.

Postet av: Fredrik G at Juni 11, 2004 10:38 EM

Hello! Good website, check my at http://pharmacy0.110mb.com/medco+pharmacy my name is medco pharmacy

Postet av: medco pharmacy at Mars 11, 2008 3:22 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):