Juni 8, 2004

Moro eller mareritt?

På Kanal24 reklamerer de i ett sett for "sommerens morsomste flaskepost" som de i Se & Hør-stil skal drysse over landet. Flaskene skal visstnok inneholde gjeve premier.

Den gjeveste av dem alle - selveste hovedgevinsten - er et besøk i fem norske fornøyelsesparker i løpet av to dager. Til alt overmål skal man skysses mellom Tusenfryd, Kongeparken, Dyreparken i Kristiansand, Hunderfossen og Sommarland i Bø med helikopter.

Jeg synes oppriktig synd på de foreldrene hvis avkom gledesstrålende kommer løpende med denne førstepremien.

Postet av: Kristiane at Juni 8, 2004 1:36 EM
Kommentar

Jeg tror bestemt ikke du trenger å bruke opp noe medlidenhet på oss dersom tilfeldighetene skulle slå ut i vår favør. For å sitere husbond: "Jeg ville ha frika av glede." :>

Postet av: Anne at Juni 8, 2004 2:20 EM

Jeg glemte å nevne at premien gjelder for ett barn og én voksen. Tenk hvordan gleden slukner i lillebrors øyne når han får vite at han må være hjemme med mor (eller far).

Når det er sagt har jeg ingenting i mot fornøyelsesparker. Slett ikke! Jeg ser mitt snitt til å ta med lillebror på Tusenfryd hver gang han er hjemme i Norge. Men fem parker på to dager, og *grøss* helikopter mellom, høres ikke forlokkende ut.

Postet av: Kristiane at Juni 8, 2004 2:30 EM

Det sjokkerende med dette, Kristiane, er hverken Kanal 24s konstante reklamering for denne flaskeposten, ei heller at premien gjelder en voksen og ett barn (ganske horribelt det også altså), nei, det som sjokkerer meg og ikke minst, skuffer meg enormt, er at du tydeligvis hører mye på Kanal 24. DET hadde jeg ikke trodd om deg. Og ikke prøv deg med at det er den radioen som står på der du sitter på jobb. Jeg vet sannheten om akkurat det!

Postet av: olav at Juni 8, 2004 10:40 EM

Min gode mann! Du er så oppegående og kjenner situasjonen såpass at du må da begripe at dette skyldes et kompromiss.

Da jeg kom tilbake på jobb etter å ha vært syk, tøt Radio1 ut av radioen (som ganske riktig tilhører meg). Jeg er listig som en rev, og har skjønt at veien tilbake til Petre må gå via Kanal 24.

(Når det er sagt er jeg ikke helt sikker på om jeg _vil_ tilbake til Petre. Jeg begynner å merke at jeg ikke er i målgruppen lenger. P2 er det ingen vits i å ha på da jeg ikke har anledning til å følge så nøye med på hva som blir sagt, og svitsjer jeg over til RadioTango ser noen sitt snitt til å skru over til Radio1 bare jeg går på toalettet. Hilfe!)

Postet av: Kristiane at Juni 8, 2004 11:29 EM

excuses are like assholes, everyone's got one.

hva blir det neste radiovalget? NRK MPTRE eller hva faen det heter..... Hva med Alltid Klassisk, en oppbyggende radiostasjon med harmonisk musikk som er balsam for sjelen.

Postet av: Olav at Juni 9, 2004 4:11 EM

Pssst....
Hva med P4?
Her står den på hele dagen.

Couldn't live without it...

Postet av: annalovinda at Juni 15, 2004 6:27 EM

cool beats website

Postet av: beats by dre on sale for cheap at November 5, 2012 6:06 FM

cheapghdsale2012.com ghd

Postet av: GHD at November 17, 2012 7:37 EM

GHD UK

Postet av: GHD Hair Australia at November 20, 2012 5:44 FM

Ugg Australia UK

Postet av: UGG Sale at Desember 4, 2012 12:33 FM

cheapsbeatsbydrestudio

Postet av: Sacs Lancel Nouvelle at Januar 3, 2013 12:57 FM

Beats outlet

Postet av: beats outlet at Mars 22, 2013 4:56 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):