Mars 28, 2004

T610, rød

Alt kommer til den som kan vente: Nå eier også jeg en Sony Ericsson T610. Rød! Den er så lekker at jeg får helt vann i munnen, og dessuten elegant, nett og kul.

Det er selvfølgelig også litt frustrerende å ha ny telefon med fullstendig ukjente menyer; omtrent som når man er ny på en arbeidsplass og ikke engang kan veien til toalettet. Jeg skriver foreløpig tekstmeldinger uendelig sakte, men om et par dager regner jeg med å være fortrolig med de fleste funksjoner.

Jeg har begeistret fyrt avgårde en del bildemeldinger, men dette har ikke ført til den ønskede respons (hører dere, søsken?!).

Som tidligere nevnt har jeg aldri vært spesielt opptatt av spill, men minigolf-spillet som fulgte med telefonen har allerede festet grepet på meg. Det eneste som er litt irriterende er at etter å ha fullført hvert enkelt hull (det er 18 totalt), må man se på at en motstander som befinner seg inni telefonen prøver seg på det samme hullet.

Hvorfor det?! Alle som har frekventert svenske campingplasser vet at ventetiden etter at man selv har slått er så kjedelig at det fort kommer til håndgemeng med de andre ventende (for eksempel lillebror). Med golfkøller til våpen er ikke situasjonen trygg for noen!

Postet av: Kristiane at Mars 28, 2004 2:23 EM
Kommentar

Grattis med ny mobil! Det lønner seg og vente på det beste, og ikke forhaste seg...:)

Postet av: AK at Mars 28, 2004 11:07 EM

Grattis med ny mobil, selv om du vet at jeg er grønn av misunnelse over din røde. Nå du nevner kom jeg plutselig på at jeg ikke engang har sett på hvilke spill telefonen har å by på.

Meen tar gjerne imot bildemeldinger fra det ganske land. Og er gratis å sende 100 stk innen utgangen av mars, hvis du er Telenor-kunde ...

Bruker framleis lenger tid enn normalt på å sende sms, men det går bedre dag for dag.

Postet av: Ine at Mars 29, 2004 3:04 FM

Gratulerer med ny snasen mobil! Du er en tålmodig sjel, men den som venter på noe godt osv.

Når det gjelder Minigolf så er det mulig å endre slik at en blir eneste spiller. Du får jo opp en oversikt over spillerne før spillet begynner, og da kan du pile deg opp og sette spiller nr 2 som 'out' og slippe å vente mellom slagene.

Si i fra når du har slått rekken min på 25 slag da. :)

Postet av: Anders at Mars 29, 2004 9:47 FM

Alle mobilene våre på jobb ble byttet fra Nokia til en T610 før jul. Jeg hater den intenst og inderlig. Forferdelig brukergrensesnitt, elendig kamera og forferdelig redigeringsmodus for tekstmeldinger.

Så langt har to stk som har lånt telefonene min klat å slette oppføringer i telefonkatalogen fordi grensesnittet er verre enn MS-DOS. Jeg skulle gitt hva som helst for å kunne gå tilbake til Nokia igjen.

Postet av: Elf at Mars 29, 2004 2:47 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):