Mars 7, 2004

Varför gör dom på det sättet?

Det er vanskelig i ettertid å forstå hva som fikk meg til å utføre denne besynderlige handlingen: I går ettermiddag kom jeg over et lite støvsugermunnstykke som lå på kommoden i gangen. Jeg løftet det opp og gransket fasongen. Spekulerte litt på bruksområdet, veide det en stund i hånden, og så: På en innskytelse satte jeg det til munnen og innhalerte dypt.

Nå skal det sies at jeg var overbevist om at munnstykket var ubrukt og helt rent. Vi fikk ny støvsuger til jul, og jeg var ikke klar over at Geir Ove hadde tatt i bruk det finurlige ekstrautstyret som fulgte med. Det viste seg imidlertid at han akkurat hadde støvsuget en lodden ullstol, så jeg fikk halsen full av støv og lo, og tårene sprang frem i øynene mine.

Min tante Tine har forresten en opplevelse av samme slag: Hun holdt på å steke pannekaker, og like etter at hun hadde helt en øse pannekakerøre i stekepannen oppdaget hun at røren ikke hadde fordelt seg helt jevnt; det var en liten bar flekk i pannen. I stedet for å bikke på stekepannen slik at røren skulle bre seg helt utover, fikk hun det innfall at hun skulle blåse røren på plass. Hun formet munnen til en trakt og bøyde seg over stekepannen, men dessverre litt for dypt. Fffft, sa det. Brannsåret hun fikk på haken var ikke så enkelt å forklare for folk hun traff i tiden etterpå.

Postet av: Kristiane at Mars 7, 2004 9:35 FM
Kommentar

Av skade blir man ...?

Du får trøste deg med at det er langt igjen før du kan nomineres til Darwin-prisen: http://www.darwinawards.com/

Postet av: Håkon Styri at Mars 7, 2004 2:42 EM

Veldig morsomt for oss andre om ikke annet. man lærer så lenge man lever :)

Postet av: Andreas at Mars 7, 2004 3:03 EM

Det med å føre saker og ting inn i munnen kalles det orale stadiet. Vanligvis er det over ved ett til ett og et halvt årsalderen. Enkelte vokser det aldri av seg. Ting kan tyde på at lidelsen er arvelig...

Postet av: Klara kunne gjort det samme at Mars 7, 2004 3:21 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):