Mars 4, 2004

Musikk som irriterer

Kristiane-quizen er nå avsluttet. Overraskende mange svarte riktig på spørsmålet om hvilket tilsynelatende harmløst band som irriterer meg slik at jeg holder på å gå ut av mitt gode skinn: 32 av 62 svarte Bo Kaspers Orkester, og det gleder meg umåtelig at så mange er i stand til å forstå hvor enerverende og utålelig Bo Kaspers fislete jazzpop kan føles. Pling-plong, ikke noe trykk noe sted.

Det er ikke så lett å sette fingeren på hva som gjør meg så rasende av denne musikken, men som en venninne av meg skrev i en mail i sakens anledning:

Vet ikke helt hva det er med Bo Kaspers, men jeg har generelt en kraftig
avsmak for alt som begever seg i retning av jazzpop. Får f.eks. frysninger
av en artist som Silje Nergård - brekker meg nesten når hun står der og
lesper og tegner den sløye melodien med hendene.

Dette oppsummerer svært godt hvordan jeg har det med musikere innenfor denne sjangeren.

Postet av: Kristiane at Mars 4, 2004 3:50 EM
Kommentar

Bo Kaspers "Dansa på min grav" finner jeg rett og slett sinnsvakt bra. Men alt som er nevnt om Silje Nergård stiller jeg meg 100 % bak.

Postet av: FraTho at Mars 4, 2004 5:00 EM

Har du deg ikke en logisk kortslutning når du konkluderer med at folk er enige i dine meningsytringer om Bo Kaspers Orkester? Quizen handlet da om deg, ikke om BKO, og jeg vet da forferdelig godt at du ikke kan fordra de. Det sier derimot absolutt ingenting om min holdning til BKO.

Postet av: morten at Mars 4, 2004 11:24 EM

Neida, Morten. Poenget mitt (som åpenbart ikke kom godt nok frem) var at også uforholdsmessig mange personer som jeg aldri har luftet min frustrasjon over Bo Kaspers Orkester for, altså tippet at det måtte være dette bandet jeg fant så veldig irriterende.

Av dette, samt andre reaksjoner jeg har fått, slutter jeg at det ikke bare er meg her i verden som har det på den måten med dette bandet. At de rett og slett treffer en irritasjonsnerve hos en god del mennesker, om enn ikke et flertall av befolkningen.

Postet av: Kristiane at Mars 4, 2004 11:38 EM

For å ta Kristiane litt i forsvar: Jeg mener bestemt hun har nevnt i bloggen sin en gang at hun hatet BKO. Når jeg i tillegg tok i betraktning at jeg en gang kastet et stereoanlegg ut av vinduet fordi noen satte på "Hun er så søt når hun sover" for ørtiende gang, var det bare noe som sa "klikk" da jeg så spm'et om hatband numero uno.

Postet av: Elf at Mars 5, 2004 10:57 FM

Jeg liker Bo Kaspers jeg.

*kremt*

Ja. Sådesså.

Postet av: Andreas at Mars 6, 2004 6:35 FM

Haha, dette var artig. Det kan godt henne dere ikke liker musikken(silje nergaard og BKO)men uansett hva dere sier er de geniale musikere som kan langt mye mer enn ganske mange!!! Og å kalle det for for fisle jazz(pop jazz faktisk), det viser bare litt om hvor mye dere vet om musikk! Dere er helt på jorde!

Ellers er det helt lov å like den musikken man liker og å misslike det man missliker!

Postet av: Silje at September 18, 2004 12:18 FM

Cheap GHD Straighteners

Postet av: cheapghdsale2012.com at November 17, 2012 12:02 EM

cheap beats by dre

Postet av: cheapbeatshotsales at November 24, 2012 3:07 EM

Cheap Uggs Boots

Postet av: ugg uk at November 29, 2012 2:14 EM

ghds cheap

Postet av: canada goose jacket at Desember 27, 2012 9:05 FM

wedding dresses in plus sizes

Postet av: teal prom dresses at Februar 7, 2013 12:15 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):