Februar 24, 2004

Duste-Petre

Dagbladets førstesideoppslag var ett av temaene i Petres morgensending i dag. Forsiden er så og si i sin helhet viet et fotografi av Veronica Orderud, med overskriften "- Blir sett på som sexobjekt".

Leser man artikkelen blir man raskt klar over at uttalelsen er mer generell enn man først får inntrykk av; det er kvinner i Skien kretsfengsel generelt hun sikter til, men det er vel ikke annet å vente enn at en tabloidavis velger å slå opp saken på denne måten.

Det jeg derimot reagerte på var Petres flåsete omtale av saken. Det var allmenn munterhet over at Veronica Orderud angivelig skulle være et sexobjekt, og den kvinnelige programlederen sa ja, det er vel første gang hun har blitt kalt dét og fortsatte med noe i retning av hun burde bare være glad for det.

En ting er at dette ikke er det minste morsomt, men hva verre er: Dette er utrolig flåsete og lavpannede kommentarer. Et lavmål man kanskje kunne forvente av en liten nærradio, men slett ikke av en av landets største radiokanaler.

Postet av: Kristiane at Februar 24, 2004 10:12 FM
Kommentar

Det er jeg enig i, men utenom det er jeg svært fornøyd med Petres tilbud til morgenglade nordmenn. Selv om de sender samme stasen flere ganger. Det skulle muligens bare mangle.

Postet av: Andreas at Februar 25, 2004 4:08 FM

Slike kommentarer fløy nok rundt diverse lunsjbord i går formiddag, tipper jeg. Personlig synes jeg P3 har blitt ganske trist overall, men det er kanskje bare jeg som begynner å bli gammal.

Postet av: Elf at Februar 25, 2004 10:47 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):