Februar 22, 2004

Noen vil kalle det navlebeskuende, jeg kaller det tidsfordriv

I likhet med mange andre har jeg laget en test: Hvor godt kjenner du Kristiane?

Test deg selv her!

Postet av: Kristiane at Februar 22, 2004 9:31 EM
Kommentar

Dum test, jeg trodde du var så glad i pannekaker, jeg? Musikk har jeg ikke peiling på, men jeg vet når du er født. (I går!)

Postet av: Klara klok og dum at Februar 23, 2004 2:07 EM

Jeg _er_ aller mest begeistret for pannekaker, så om du tippet det hadde du rett på den, i hvert fall :)

Postet av: Kristiane at Februar 23, 2004 2:52 EM

Midt på treet. Fornøyd :)

Postet av: ina at Februar 23, 2004 8:06 EM

Jeg ser ut til å ha startet en tradisjon med å score 60 på slike tester. Må kunne si meg fornøyd med det, er jo over halvparten.

Postet av: morten at Februar 23, 2004 8:33 EM

Jeg fikk også seksti, noe som er under snittet mitt for disse testene. Jeg gremmes, og håper jeg ikke får altfor mye tyn neste gang vi møtes.

Postet av: Arve at Februar 23, 2004 9:25 EM

10 fattige poeng! Og det har jeg bare pannekakene å takke for.

*takke pannekakene*

Makan.

Postet av: Anders at Februar 24, 2004 11:07 FM

OK, jeg har akkurat bevist at jeg er en medel-Svensson. Eller at jeg ikke fungerer før klokken 13 morgenen.

Postet av: Ine at Februar 24, 2004 12:10 EM

Hoi, den gikk ikke så bra for min del. :)

Postet av: Elf at Februar 25, 2004 10:44 FM

Ja ja, Kristiane, 70 er vel ikke så verst. Men jeg har ennå ikke fått de riktige svarene, og det er ikke fordi e-posten min ikke suger til seg alt den får! Så jeg vet ennå ikke hvilken plate du har spilt mest - selv om julehandelens høydepunkt alltid var å skape kø i plateputikken mens jeg sto med ønskelista di (og Martes!) og spurte etter plater fra obskure band jeg aldri hadde hørt om - og etter tretten-fjorten spørsmål fra hver liste endelig kunne spasere triumferende ut med iallfall ett ønske i boks - forbi en kilometer rasende og stressete julehandlere som ikke kunne forstå hvorfor jeg ikke kunne nøye meg med et gavekort!

Postet av: Onkelsulliken at Februar 26, 2004 10:39 EM

Onkelsullik: Jeg tror det er slik at jeg først må avslutte quizen, deretter får de som har meldt sin interesse for det resultatet tilsendt per mail. Jeg skal snart avslutte den, men ikke riktig ennå; jeg ser at interessen for testen fremdeles er tilstede ;).

Jeg kan imidlertid glede deg med at du, i tillegg til at du altså hevder deg helt i tet, har rett svar på alle de viktige spørsmålene. Hvor mange søsken-spørsmålet tar jeg som en selvfølge at du klarte, men det er også ganske riktig Chumbawamba som har fått kjørt seg flest ganger i CD-spilleren.

Så til det du skriver om at du skapte kø i platebutikken da du måtte spørre etter musikk av obskure band som vi ønsket oss. Jeg kan huske at jeg fikk U2s "Joshua Tree" av deg (den kan vel knapt kalles obskur, selv om U2 ikke hadde nådd et like stort publikum den gang som de har i dag). I hvert fall: Platen skulle byttes (men bare fordi jeg hadde fått to eksemplarer), og byttekortet røpet av platen var kjøpt på (salig-) Utopia i Pilestredet. Dette var akkurat i den perioden jeg gikk fra å være fjortis til friker, og det skulle ikke forundre meg om antrekket bar preg av dette (f eks BALL-genser og Palestina-skjerf). Vel, jeg oppsøkte altså den legendariske platesjappa, liten og stum av ærefrykt. Inne i butikken var det mørkt og skittent, med tung rock over anlegget, og de sortkledte ekspeditørene røkte sigaretter inne i lokalet. Jeg var mektig imponert.

Postet av: Kristiane at Februar 27, 2004 1:57 EM

I guess that to get the business loans from banks you ought to present a firm motivation. But, once I've got a credit loan, because I was willing to buy a house.

Postet av: DAUGHERTYSusanna25 at August 9, 2010 10:39 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):