Januar 25, 2004

Tidsplanlegging

Jeg er en rev til å utnytte tiden. Når jeg snakker i telefonen henger jeg opp tøy eller tar ut av oppvaskmaskinen. Har jeg lagt en ansiktsmaske, tørker jeg gjerne støv, vanner blomster, eller skurer keramikktoppen på komfyren mens den virker, og jeg ser nyhetene mens jeg spiser middag. Hårkur som skal sitte i 10 minutter? Vel, så barberer jeg leggene imens.

Det å fylle munnen med fluor rett før man skal gå ut, for å skylle tennene mens man låser seg ut av leiligheten og løper ned trappene, er imidlertid ikke min idé, men min brors. Jeg tror ikke jeg skal begynne med det heller, for i går fortalte han at han hadde truffet en nabo i oppgangen, og dette mennesket hadde stoppet opp for å slå av en prat. Der sto Ulrik med hamseterkinn og inntrengende blikk, men det viste seg at han var ute av stand til å signalisere med øynene hva som foregikk. Til slutt måtte han bare gå.

Postet av: Kristiane at Januar 25, 2004 12:00 EM
Kommentar

Noen ganger glemmer han å spytte ut før han kommer på jobb, og blir stående og måpe i døråpningen, ute av stand til å svare på mitt "Morn!", og med et hjelperen-til-Espen-Askeladd-som-hadde-tretten-somre-og-ørten-vintre-innabords-ansiktsuttrykk.

Postet av: FraTho at Januar 25, 2004 5:29 EM

Hahaha. :)

Postet av: Kristiane at Januar 25, 2004 6:15 EM

Alt må da være bedre enn å løpe ut med et snev av allergi mot pollen, veistøv eller sollys og bare måtte nyse.

Postet av: Håkon Styri at Januar 25, 2004 8:41 EM

Håkon: Når en snakker om å nyse. Da jeg tok taxien til Årø international grytidlig i morres for å ta flyet til Bergen betalte jeg som vanlig med VISA. Akkurat i det sjåføren tok tak i pennen for å gi den til meg, nøys han. Over hele forbanna pennen!

Hva gjør en? Vel, jeg holdt ytterst forsiktig så langt ut på den som mulig, og gikk sporenstreks inn på flyplassens WC og vasket hender og VISA-kort.

Postet av: Elf at Januar 26, 2004 11:10 FM

Det hender jeg savner muligheten til å gullkornnominere. :)

Postet av: Anne at Januar 26, 2004 2:14 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):