Januar 19, 2004

Melon Splash

Da jeg var i Kiel tidligere i høst kjøpte jeg en Gillette Women Satin Care Melon Splash som jeg ikke har sett her til lands. Den dufter herlig av kunstig melon, og når jeg skummer inn leggene blir jeg hensatt mer enn tyve år tilbake i tid:

Vi trengte ikke å bytte t-bane for å komme til Furuset bad, så dit fikk vi reise alene. I Furuset-senteret var det en lekebutikk som vi alltid gikk innom. Noen ganger hadde vi penger, og en gang kjøpte jeg et viskelær jeg hadde sett på lenge. Det var formet som en slags leppestift, med et lokk til å ta av, og selve viskelæret luktet sterkt av melon.

Da esken med de gamle viskelærene mine dukket opp under forrige flytting, duftet det fremdeles melon da jeg åpnet lokket. Denne lukten får meg alltid til å fornemme følelsen av å gå hjem fra t-banestasjonen i knirkende sne, mens håret som stakk utenfor luen frøs til is. Gymposen som hang bakpå ryggen var tung av det våte badetøyet, og dunket i knehasene for hvert skritt jeg tok.

Postet av: Kristiane at Januar 19, 2004 10:40 EM
Kommentar

Jeg kjøpte Gillette Women Satin Care Melon Splash i Køben. Anbefales på det varmeste. Myke og glatte legger får man også, i tillegg til godlukten. Nesten som et kinderegg.

Postet av: Ine at Januar 20, 2004 3:56 FM

Åh, dere er bra kjipe da og bare snakker om jentegreier!

He he.

Postet av: Andreas Lykke at Januar 20, 2004 1:43 EM

Hehe, men det kommer jo gutta til gode, da. Hvem liker ikke silkeglatte legger, liksom?

FYI: Nå selger de også Melon Splash på Vita.

Postet av: Ine at Januar 20, 2004 6:51 EM

Ine: Det gleder meg å høre! Melon Splash er yndlings, med Wild Berry som en god nummer to. Norge er forresten et u-land hva angår Gillettes Satin Care-produkter. Det gikk flere _år_ før den mye mindre og langt mer reisevennlige utgaven kom hit til lands.

Postet av: Kristiane at Januar 20, 2004 7:36 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):