Januar 15, 2004

Brand new!

Jeg ser, jeg ser...
Jeg er visst kommet på feil klode!
Her er så underlig...

Neida - bare nytt design! Man skal vel egentlig si noe i retning av "dette var bare noe jeg slang sammen i full fart og jeg er slett ikke fornøyd", eventuelt burde jeg ironisere over min egen begrensning innenfor området, samt manglende øye for design og skrikende fravær av teknisk innsikt.

Men faktum er at jeg i grunnen er svært fornøyd! Enkelt var det også, det var gjort i en fei, og det hele ble gjennomført uten de sedvanlige svettetokter, anfall av panikk (det ble ikke slik jeg ville ha det, men hvor i den ubegripelige, eviglange og uoversiktelige malen er feilen?) og raserianfall.

Til herr/fru/frøken Pirkenikkel: Rosafargen er muligens en smule blass, noe som kan gjøre det litt vanskelig å lese overskrifter/linker. Gi meg et vink hvis så er tilfelle, så skal jeg (kanskje) endre det.

Postet av: Kristiane at Januar 15, 2004 10:55 EM
Kommentar

Den råååsa fargen er meget lesbar, selv på laptop i halvmørkt rom midt på natten. Fint design, selv om jeg vanligvis har mer sans for engler med skit på vingan enn de uten, for synes sistnevnte engler egentlig er litt skumle.

Selv er jeg meget fornøyd med å ha en MT-template der det står "hold labbene unna denne" på alt minus linkelister og sånn. Hva ville verden vært uten gode hjelpere?

;-)

Postet av: Ine at Januar 16, 2004 1:58 FM

Åh! Det var rosasiden sin det tenker jeg. All grunn til å være fornøyd! :)

Postet av: Anders at Januar 16, 2004 10:10 FM

Jeg synes det var fint. Og du var så søt som engel. ;)

Postet av: Elf at Januar 16, 2004 11:33 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):