Januar 12, 2004

Dagens oppfordring

Bli blodgiver! I tillegg til gleden over å ha utført en altruistisk og nyttig handling, får du ligge med bena høyt en halvtimes tid og lese blader og aviser. Kommer du rundt lunsjtid får du baguetter, i tillegg til den obligatoriske eplemosten.

Og når du er ferdig tappet kan du velge mellom flotte påskjønnelser. I dag fikk jeg en stilig og anvendelig ryggsekk.

Så: Shu shu! Avsted til blodbanken, alle som ikke er redde for stikk.

Postet av: Kristiane at Januar 12, 2004 10:11 EM
Kommentar

Jeg har ultraspesielt blod - 0. Det kan jo brukes til alt har jeg hørt. Kanskje blodbanken er stedet å få gratis mat, håndklær og reiseartikler for studenter? Er ikke Oslo oversvømt av "Vi har ikke nok blod"-plakater?

Rart de ikke har gått tom snart..

Postet av: Andreas at Januar 13, 2004 2:52 FM

Skulle gjerne gitt blod. Jeg har O- som jo er ganske brukandes, men grunnet en viss souvenir fra Malta på høyre overarm, nekter Blodbanken meg å donere....

Postet av: Olav at Januar 13, 2004 9:21 FM

Jeg har meldt meg jeg, men de mente jeg trengte blodet mitt selv. (!) Hva nå enn det skulle bety.

Hmpf.

Postet av: Anders at Januar 13, 2004 2:43 EM

Jeg har også denne litt ubestemmelige, men likevel meget anvendelige blodtypen "0". Hadde i utgangspunktet bestemt meg for å følge oppfordringen til K, men nå ser jeg at Andreas, litt lenger opp på denne siden, på hederlig vis ofrer seg, og vil representere oss blodtype-0-ere. Så da slapp jeg.

Postet av: FraTho at Januar 13, 2004 6:04 EM

Jo, men jeg bor jo i Bergen. De rekker vel ikke å løpe med blodposen fra meg helt til Tigerstaden ved en ulykke gjør de det da?

Jeg har jo sett ledningene på sykehuset, med slike greisiser som sier SVOPP idet de havner hos doktoren i 3. etasje fra sykepleieren ved Øre-Nese-Hals-avdelingen i 5. etasje. De kan inneholde alt fra små beskjeder til medisiner og kanskje også blodposer, men har de slike fra Bergen til Oslo da?

Postet av: Andreas at Januar 13, 2004 6:49 EM

Jeg skulle mer enn gjerne gitt blod, jeg, og har også forsøkt å melde meg til tjeneste. Men vil Blodbanken ha meg? Njet.
Så da kan de ha det så godt! *fnort*

(merkelig nok får nc fremdeles gi blod. skjønner ikke helt logikken deres bak dette, egentlig)

Postet av: ina at Januar 14, 2004 4:36 EM

Flott nytt design Kristiane!

Noe som har hendt i det siste dette, eller har du alltid vært en engel?

Postet av: Andreas at Januar 15, 2004 7:11 EM

Tusen takk, Andreas! Jeg er faktisk ganske stolt, for egentlig kan jeg ingenting sånt, men både idé og gjennomføring er min og bare min (med litt support fra min kjære husgeek). Dette med vingene er ikke noe nytt, de kommer bare ikke så godt frem på alle bilder :)

Postet av: Kristiane at Januar 15, 2004 8:17 EM

Jeg har hört rykter om at man kan få Mummi-krus hvis man gir blod? Har du sett noen Mummi-krus der hvor de stikker deg i armen?

(Den pussige ö-en skyldes et svensk tastatur.)

Postet av: Fredrik at Januar 15, 2004 11:16 EM

Det stemmer, Fredrik. De Mummi-krusene er virkelig flotte, og jeg kommer nok til å velge et slikt neste gang jeg skal la meg tappe.

Postet av: Kristiane at Januar 15, 2004 11:56 EM

I dag har jeg gitt blod for første gang, takket være din oppfordring. De hadde dessverre ingen Mummi-krus, men en fin sykkelveske ble det allikevel.

Så takk skal du ha for oppfordringen!

Postet av: Andreas Sandberg at Mai 12, 2004 5:11 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):