Desember 11, 2003

Ikke helt i form

Jeg føler meg ganske skral i dag, uten at jeg kan sette fingeren på noe spesielt. Ikke har jeg vondt i halsen eller hodet, ei heller er det noe som tyder på at jeg har feber. Bare en generell urvenhet, og en tretthet som nesten er lammende.

Jeg trodde imidlertid jeg gjorde en god figur på jobb inntil en kollega påpekte at jeg så ganske dårlig ut. "Åja?", svarte jeg. "Ja, du har små, blanke øyne og ildrøde kinn" drev hun på.

Nemlig!

Enda godt jeg er fornøyd med håret og skoene mine i dag, ellers hadde jeg nok måttet låse meg inne på toalettet for å gråte en skvett.

Postet av: Kristiane at Desember 11, 2003 3:16 EM
Kommentar

Sånn var jeg i går også, generelt ganske lurven. Kan ikke helt skjønne hvorfor.

Enkelte på jobben hevder hardnakket at det hadde sammenheng med vårt utagerende julebord dagen før. Men den kjøper jeg ikke !!

Postet av: ulrik at Desember 11, 2003 5:41 EM

Jeg har følt meg ute av form over lengre tid og lurt på hva det har vært. Legen konstaterte lett virusinfeksjon og at jeg måtte se det an. Begynner å bli veldig flink til å ligge på sofaen og har snart sett så mye daytime-TV at jeg sikkert begynner å kjøpe Hjemmet, Her & Nå, Se & Hør, Familien, Henne og KK. Da er det nok ingen vei tilbake.

Postet av: morten at Desember 12, 2003 11:08 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):