Oktober 8, 2003

Let all the children boogie

Nå gråter jeg nesten: Jeg har vel tidligere nevnt min enorme frustrasjon og skuffelse over at David Bowie-konserten ble utsolgt i en fei, mens jeg befant meg på en ferge i farvannet mellom Nice og Korsika.

Jeg har trøstet meg med at han sikkert bare kom til å spille nye låter som jeg ikke har noe forhold til, men VG melder i dag fra København-konserten at de blant annet fikk høre Rebel Rebel, Heroes, Ashes to Ashes og Changes.

At jeg skal på konsert med Bob Dylan dagen etter at Bowie har spilt er selvsagt et plaster på såret, men ikke helt dekkende ettersom jeg har sett mannen flere ganger før.

En gammel venninne av meg har forresten en bitter Bowie-historie som går min en høy gang: Hun flyttet inn i en leilighet med fantastisk utsikt over Jordal Stadion bare 14 dager etter at Bowie spilte der i forbindelse med Sound & Vision-turneen i 1990.

Postet av: Kristiane at Oktober 8, 2003 4:24 EM
Kommentar

Svartebørsen er jo ikke død ... Du får nok billett utenfor Spektrum, skal du se.

Og ja, det har lenge vært annonsert at denne turneen skulle være litt retroaktig (i motsening til forrige gang han spilte i Spektrum og var altfor Tin Machine-aktig etter min smak). Gleder meg hemningsløst.

Vi ses nok.

Postet av: Ine at Oktober 8, 2003 7:03 EM

Uff da. Er det nå jeg ikke skal fortelle at vi har billetter? Da skal jeg la være. :>

Postet av: Anne at Oktober 9, 2003 11:11 EM