Oktober 8, 2003

Nye og gamle sko

Jeg har nye støvletter: Svært elegante og med litt høy hæl, men uten at de tipper over til å bli jålete. Smale, men ikke krokodillesnute-spisse, som jeg avskyr (dog ikke når de sitter på andres føtter, bare på meg selv).

Til alt overmål er de av god kvalitet - ganske dyre - og veldig gode å gå med. Men når jeg skal gå til jobb om morgenen tar jeg alltid på meg de gode, gamle yndlingsskoene mine. De er robuste, slitte og avleggs, og runde i tuppen så undersåttene mine mest av alt likner føttene til Klaus Knegg.

Postet av: Kristiane at Oktober 8, 2003 1:23 EM
Kommentar

Jeg går i joggesko til hverdags, og støvletter av sånn cirka den arten du nevner til fest og ved andre anledninger hvor jeg velger å lide for skjønnheten og lar angsten for lårhalsbrudd fare.

Postet av: Ine at Oktober 8, 2003 2:46 EM

Du skriv jo i Klassekampen! Har du gjort det lenge? Eg les stort sett KK berre på nett eller på laurdag, så det er ikkje alt eg får med meg.
Eg skvatt, eg hadde jo sett både overskrifta og underskrifta før.
Kjekt!

Postet av: olaug at Oktober 8, 2003 3:33 EM

Jeg kvier meg litt til snøen kommer, det blir kaldt for mine sorte og hvite yndlingsjoggesko som jeg aldri klarer å bytte ut. Kan melde om at Klassekampen er favorittavis blant Kongsgårdungdommen.

Postet av: Mari at Oktober 8, 2003 4:02 EM

Olaug: Ja! Det var den tredje saken jeg hadde på trykk i dag, og jeg lurer på om jeg snart kan kalle meg spaltist? :)

Ine og Mari: Joggesko er det ultimate fottøy! Jeg får rett og slett ikke nok, og bruker joggesko til alt - også til kjole - noe jeg får kjeft for av mer stilfulle bekjente.

Postet av: Kristiane at Oktober 8, 2003 4:31 EM

Sneakers to the people. Så lenge de er av den kule typen.

Postet av: ine at Oktober 8, 2003 7:04 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):