August 18, 2003

Pose og sekk

Etter å ha tilbragt fantastiske og spennende dager mellom fjellene, med oversvømmelse, fjellturer og nærkontakt med dyr (jeg har snakket med sauer og kaniner, klappet en hest og et føll, foruten alle kuene jeg så fra bilen) er det litt døllt å være hjemme igjen, ti meter over bakken med bare en liten balkong som uteplass.

Jeg vil ha:

- katt
- kanskje også et par kaniner
- sukkererter, persille og stikkelsbær
- trampoline
- veranda med plass til langbord
- sjøutsikt
- plen til å spille badminton på

Kan noen fortelle meg hvor jeg kan få dette i tillegg til kort vei til bakeri, bibliotek, kino, alle mulige slags butikker og spesialforretninger, sentrum, og minst tre anstendige pizzarestauranter med take away - goder jeg allerede har, og som jeg er lite villig til å gi slipp på?

Postet av: Kristiane at August 18, 2003 2:16 EM
Kommentar

Småbruk på Høland, kanskje? Du må vel muligens klare deg med innsjøutsikt, og gi slipp på butikkene :-)

Postet av: Arve at August 18, 2003 3:11 EM

Det er visst er litt stort hus i Drammensveien 1 som har alle disse godene - og litt til. Vurderte å flytte dit selv, helt til jeg var på omvisning i fjor sommmer og oppdaget hvor mye jeg m,åtte ha pusset opp for å få det til å ligne min smak. Hansken er kastet osv...

Postet av: Ine at August 18, 2003 3:37 EM

Ine, jeg har vært inne på tanken, men slått den fra meg igjen. Etter den noe påkostede oppussingen som er gjort i bygingen de senere år ville det være for galt å totalrenovere den én gang til. Etter å ha sett billedreportasjer kan jeg fastslå at heller ikke jeg deler Sonjas smak hva angår interiør.

Skjønt jeg skulle gjerne hatt en walk in-garderobe.

Postet av: Kristiane at August 18, 2003 4:49 EM