Juni 15, 2003

Isn't it good, Norwegian Wood?

Det er ikke annet å gjøre enn å fullstendig slutte seg til de panegyriske anmeldelsene DumDum Boys spesielt og Norwegian Wood generelt får i dagens aviser.

Livet er mer enn en pakke tørr kjeks:

Postet av: Kristiane at Juni 15, 2003 1:54 EM
Kommentar

Det var himmelsk! Jeg får tårer i øynene av å tenke tilbake på det! Vil ha mer, selv om det umulig kan overgå dette! Stod/hoppet/jublet/sang/hylte/klappet/apet forøvrig midt nedi gryta like foran scenen, og det var ekstatisk, gigantisk og monumentalt og og og!

Postet av: stine f. at Juni 15, 2003 5:56 EM

Konserten var helt utrolig fantastisk. Alle jeg snakket med hele dagen gledet seg så kolossalt til DumDum, og jeg tviler på at noen ble skuffet.

La du merke til at Prepple sang "noen og tredve er ingen alder" i stedet for "noen og tjue..." på "Oppned"? Hehe. Skal si de holder seg godt, forresten. Prepple var kjekkere og mer vital enn noengang, og jeg sto så nær at jeg så svettedråpene på brystkassen hans.

Må dessuten ha vært kult for bandet å få en slik mottakelse. Stemningen var helt magisk nede foran scenen, og innimellom måtte jeg klype meg i armen når jeg snudde meg og så oppover bakken på menneskemengden som duvet med.

Da de spilte "Tusen etasjer høi" helt til slutt hadde jeg gått litt lengere oppover, og jeg fikk utrolig gåsehud av å skue utover mens jeg hørte den karakteristiske introen til låten.

Postet av: Kristiane at Juni 15, 2003 7:27 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):