April 1, 2003

Aprilsnarr

Etter å ha pløyd gjennom mesteparten av dagens aviser, er vi i medieovervåkningsbransjen ganske skuffet over pressens aprilsspøker i år. Herregud, hvor naive tror de at folk er? Dessuten er det alarmerende at vi ikke har klart å finne aprilsnarr i Dagbladet eller VG.

Har i grunnen mer sansen for vår egen IT-avdelings aprilsnarr. Følgende beskjed står å lese på intranettet:

"Nye epostadresser


I et forsøk på å redusere skadene ved den stadig økende bruken av spam (søppelepost) har konsernet bestemt at alle må få nye (eksterne) e-postadresser.


Noe av poenget er at de nye adressene ikke på noen måte må kunne henledes fra personens virkelige navn. Fordelen er at du selv kan bestemme mye av hvordan e-postadressen din skal bli.


Din nye e-postadressen kan lages ved f eks DinFavirorittBlomst.DinFavorittTegneserieHelt@observer.no.


Kom innom allerede i dag og få registrert din nye e-postadresse, så er det ingen andre som får tatt den før deg!


ps: Husk å informere dine venner om den nye e-postadressen. Legg gjerne ved denne teksten, så forstår de hvorfor du må endre adresse.


Lykke til!"

Hehe. Jeg har allerede bedt om (og fått!) tigerlily.foxburr.of.fairdowns@observer.no, etter å ha kjørt navnet mitt gjennom The Hobbit Name Generator.


Forøvrig har jeg også sendt ut familiens 1. april-klassiker per SMS til søsknene mine: - Kosen har fått kattunger! Mamma pleide å narre oss med dette da vi var små. Vi kom alltid løpende - hvinende av fryd - til tross for at Kosen var en gammel, kastrert hannkatt. Nå har han i tillegg vært død i 11 år.

Postet av: Kristiane at April 1, 2003 1:02 EM
Kommentar

Vakre bilder !!!! . Det er ailtld litt vemodig ne5r en sommer er over. Samtidig bringer jo hf8sten inn masse farge i hverdagen, sneen bringer lys i mf8rket .og se5 har vi den herlige ve5ren med nytt liv ff8r det igjen eksploderer i naturen .

Postet av: Jacob at April 20, 2012 10:26 FM

wVry2J uvnwonluyicp

Postet av: ztlbwlahlxz at April 20, 2012 5:45 EM

TJNBbX dacvpuhidksv

Postet av: gjolvx at April 21, 2012 9:30 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):