April 9, 2003

Fløy en liten blåfugl

Jeg lå utmattet og fyllesyk i sengen på hybelen min på Vålerenga. Det var en varm sommerdag, men jeg hadde åpnet vinduet på vid vegg, så det gikk en mild bris gjennom rommet. Rommet mitt lå i fjerde etasje og vendte ut mot Jordal Amfi, og jeg kunne skimte noen tretopper, det øverste av lysmastene på stadion og masse blå himmel fra der jeg lå.

Med ett hørte jeg lyden av vinger som slo. Det var en liten fugl som hadde forvillet seg inn det åpne vinduet. Under normale omstendigheter ville jeg nok ha blitt forkavet og forsøkt å hjelpe den ut, noe som sikkert ville skremt hjertet ut av brystet på den. Svak og medtatt som jeg var, ble jeg imidlertid liggende urørlig. Den fløy et par runder oppe under taket, før den elegant stupte ned mot meg der jeg lå som på lit de parade. Fuglevingen streifet kinnet mitt, og jeg møtte såvidt det sorte pepperkorn-blikket før den fikk øye på vinduet og seilte ut i det fri.

Tenk litt på dét neste gang du får en fugl inn av vinduet, og begynner å bakse og herje for å hjelpe den ut.

Postet av: Kristiane at April 9, 2003 8:26 EM
Kommentar

Hallo Thomas,wie komme ich in Deine Seite rein? Clemens will mir nicht glauben, dass Du auch ritvape Fotos hier versteckt hast (audfer den Urlaubsfotos vom Radfahren). Clemens versucht das seit Tagen mit Fotos, die er ffcr unsere Grodfeltern geheim ins Netz stellen will Tolles Wohnzimmer habt Ihr ( war schon lange nicht auf Deiner nerdland ) Viele Grfcdfe,Claudia

Postet av: Sofaya at April 21, 2012 1:29 FM

sxlNnT ztrggjuoikxa

Postet av: dsjgciywsnx at April 22, 2012 1:08 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):