Mai 28, 2003

Mappen min

Jeg tviler i grunnen på at det er opprettet noen mappe på meg i overvåkningspolitiets arkiver, men enkelte hevder at alle barn født av AKPere fikk sin egen mappe. Den må i så fall være tynn: Å bli observert i demonstrasjonstog mens man sitter i sportsvogn kan umulig virke truende for rikets sikkerhet, heller ikke kan det være noe å skrive side opp og side ned om.

Skjønt de kan jo ha fått noe ut av opptoget av barn på en av AKPs sommerleire, der vi marsjerte i rekke mens vi sang ”Høyt opp til fjells samler vi troppen, stolte ørn – marsj partisan”. Hvis de studerte oss nøye kan de ha fått med seg at en del av oss faktisk sang ”...marsj marsipan”.

Da fristen for å be om innsyn gikk ut nyttårsaften, sendte jeg en mail der jeg ba om å få se min eventuelle mappe. Og i dag fikk jeg svar: ”Det kan opplyses om at Deres søknad vil være ferdigbehandlet innen 01.07.2005”.

To be continued...

(.. men smør deg med tålmodighet.)

Postet av: Kristiane at Mai 28, 2003 4:52 EM
Kommentar

Tusen takk for smakebiten:-)) Tror jeg aldri har lest noe av denne fotrrfteaen og det er godt mulig at jeg burde ve6re flau... men kanskje er snart pe5 bevilge meg en? d8nsker deg en fortsatt fin Sf8ndag:-)))

Postet av: Manpreet at Mars 17, 2013 7:55 EM

DbIZPj ivwgyhozvovt

Postet av: nmqrbjhlnlq at Mars 18, 2013 6:03 FM

Your blog post is actually outstanding. The blog post you have presented is in fact amazing. I am feeling actually lucky that i found your blog. Keep blog posting such sort of content in future also,

Postet av: how to write a nursing dissertation at Mars 22, 2013 12:32 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):