Mai 29, 2003

En kur for alt

Jeg har alltid vært en Dum Dum Boys-konsert i minus: I mai 1989 - jeg var 16 år gammel – skulle jeg se Dum Dum Boys live for første gang. Det var Splitter Pine-turneen, og forventningsfulle møtte vi opp på Circus/Voice/Alaska – eller hva nå kjelleren på Chateau Neuf het på det tidspunktet.

I tillegg til at vi gledet oss kolossalt, hadde vi også det ulidelige spenningsmomentet hvorvidt vi ville klare å få billettkontrollørene til å tro at vi hadde fylt 18. Vi var derfor ganske eksalterte. Tenåringshysteriet lå en millimeter under huden, mens vi forsøkte å se avslappede, tilforlatelige og ikke minst kule ut i køen. Jeg har aldri sett noe særlig eldre ut enn jeg er (kanskje bortsett fra nå for tiden, *sukk*), likevel ble jeg bare stoppet ved én anledning.

De skarpeste av dere har allerede gjettet at det skjedde på nettopp denne konserten med Dum Dum Boys. Av vårt følge på fire kom to inn, mens to ble nektet i døren. Det var ikke fritt for at det falt et par bitre tårer på hjemveien.

Tapet av konserten ble bare i liten grad oppveid av at Maria kom hjem med t-skjorte og autograf til meg, og selv om jeg har sett Dum Dum mange ganger siden, har jeg alltid båret med meg tapet av denne spesielle konserten.

Men nå kom payback time! I anledning at Dum Dum Boys straks skal ut på turné har de øvd flittig den siste tiden. Et lyst hode i managementet kom på at det kunne være en idé å øve for et publikum, og dette eksklusive arrangementet ble jeg ad omveier invitert med på.

Allah og herregud! Det er en av de beste konsertene jeg har sett. Ord blir fattige, men to ting er sikkert: Man kan komme til å angre sterkt dersom man går glipp av lørdagen på Norwegian Wood i år. Og Prepple er fortsatt Norges kjekkeste mann.

Postet av: Kristiane at Mai 29, 2003 12:28 FM
Kommentar
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):