Januar 31, 2008

På hjemvei

Nå reiser vi hjem! Det skal bli utrolig godt. Samtidig er det litt vemodig. Det har vært fantastiske 14 dager i Kina. Jeg har aldri tidligere kjent meg så fortvilet og utslitt som på denne reisen. Men jeg har heller aldri opplevd slik lykke.

Det føles også litt trist å skilles fra resten av gruppen. Jeg har et sentimentalt hjerte, og føler meg knyttet til de som jobber på Meny på Tveita og sjåførene på 69-bussen. Så jeg kommer nok til å svelge noen tårer når jeg skal ta farvel med disse menneskene jeg har opplevd så mye sammen med.

Vi er vel rundt 50 små og store på denne turen. En fantastisk gjeng, som jeg har ledd med og delt bekymringer med i to uker. Det føles som et liv siden vi møttes på Gardermoen. Det har vært mye moro også. Enkelte morsomheter går igjen, og er like gøyale hver gang.

For eksempel når man etter et måltid skryter at at ens barn har spist opp all risen sin, og det på egenhånd. Da er det obligatorisk at personen man skryter til svarer: - Fft. Det gjorde da vår også. Med pinner!

Eller hvis ens eget barn har holdt det gående med illskrik hele formiddagen, og omsider har blitt stille. Når så et av de andre barna bryter ut i gråt, sier man halvhøyt ut i luften: - Jeg hater folk som ikke kan få barna sine til å holde fred. _Hater_ det!


Ulrikke viser forresten stadig nye kunster. I dag klarte hun å åpne en pakke rosiner helt på egenhånd:

Posted by Kristiane at Januar 31, 2008 3:53 FM
Kommentar

God tur hjem og lykke til med Det nye livet! :-D
Håper du får tid til å oppdatere oss ivrige lesere litt innimellom, selv om det selvsagt blir morsommere ting å gjøre enn å sitte på nett framover. ;-)

Postet av: Lisings at Januar 31, 2008 7:36 FM

hun er så skjønn - god tur hjem og lykke til med hverdagen hjemme - jeg håper også at dere får tid og lyst til å oppdatere oss fra virkeligheten hjemme også - dette trollet har jeg lyst å se mere til!!!!
stor klem

Postet av: Josefin at Januar 31, 2008 7:38 FM

God tur hjem og lykke til med hverdagen som nå er så gledelig forandret!

Postet av: Rattata at Januar 31, 2008 8:31 FM

God tur hjem!

Postet av: trofast torsk at Januar 31, 2008 8:44 FM

Jeg merket meg denne setningen:
"Jeg har aldri tidligere kjent meg så fortvilet og utslitt som på denne reisen. Men jeg har heller aldri opplevd slik lykke."
Dette kommer nok til å være beskrivende også for den videre reisen de neste årene: livet med barn :-)

Velkommen hjem! For en utrolig søt jente. Til å spise opp!

Postet av: kjersti at Januar 31, 2008 11:12 FM

Velkommen hjem! Hilsen onkel Rulle.

Postet av: Rulle Kebab at Januar 31, 2008 1:32 EM

Lykke til med hjemreisen og hjemkomsten!

Her hos oss leker ei lita kinajente med sine to storesøsken i snøen utafor vinduet akkurat nå. Innimellom er det smertefullt å ha barn. Innimellom er det himmelsk. Og det er alltid nyttig! Sånn er det i alle fall for oss... :)

Postet av: Ellen at Januar 31, 2008 1:39 EM

Lykke til på reisen, og velkommen hjem!

Hun er virkelig så vakker!

Postet av: alfaCharlie at Februar 1, 2008 12:37 FM

God tur! God tur! God tur! Og tusen takk for at vi (jeg tar tydeligvis på meg oppgaven med å snakke for andre også...) har fått være med så langt! Håper vi får være med videre.

Mine tanker går også til de som venter på dere her hjemme. Regner med at det noen som gleder seg til å møte Ulrikke. :)

Postet av: røverdatter at Februar 1, 2008 4:42 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):