Januar 26, 2008

God natt

Det er nesten midnatt i Beijing, og på høy tid å gå til sengs (skjønt Ulrikke har godt sovehjerte, og har ikke for vane å starte dagen før syv-halv åtte).

Man skulle nesten tro at jeg iscenesatte disse bildene av Ulrikke og den etter hvert mye omtalte teddybjørnen. Men det gjør jeg altså ikke; motivene oppstår helt av seg selv!

Tusen, tusen takk for alle hyggelige hilsener og kommentarer, både her og på mail.

Posted by Kristiane at Januar 26, 2008 4:40 EM
Kommentar

Hei!

Jeg har fulgt dere lenge nå, og ble så glad når jeg fant dette i dag.
GRATULERE så mye. Hun er så nydelig!

Postet av: Sylvia at Januar 26, 2008 8:43 EM

Av enellerannen teknisk grunn har jeg ikke fått lagt igjen kommentar her inne siden dere fikk Ulrikke, men jeg har da benyttet meg av andre kanaler. Derfor vil jeg bare få lov å gjenta meg selv litt.
Det er godt for tåreperser som oss å gråte litt av lykke av og til også. Dere og Ulrikke og teddybjørnen, altså... HVER gang jeg klikker meg inn for å se bildene! Sånne far-og-datter-sovbilder er ubetalelige. Og det lille blåbæret på reisefot. *snufs*
Og igjen: jDu har et vakkert og helt nytt drag over ansiktet, Kristiane. Morskap kler deg.

Postet av: marken at Januar 26, 2008 9:04 EM

Jeg blir aldri ferdig med å se på disse nydelige bildene jeg, må innom her flere ganger om dagen bare for å se... Det er utrolig rørende og bevegende - hun er så skjønn, Ulrikken deres!

Tårevåt hilsen fra Frøken Rattata

Postet av: Frøken Rattata at Januar 26, 2008 9:30 EM

Jeg er jo bare en forherdet gammmel onkel og hva mer er det å si i konkurranse med 77 tårevåte tilbakemeldinger??? Det måtte være at bildet foran flyvinduet lyser av lykke - og som vi unner dere det! Å ja, vi følger flittig med, og vi gleder oss og jubler! Vi menn perser som kjent ikke tårer, vi er ikke utstyrt med sånt. Skjønner bare ikke hvorfor tastaturet mitt blir så vått hver gang jeg er innom her! Vi gleder oss til å se dere alle tre (fire - for Bamse er jo også med)

Postet av: Onkelsulliken at Januar 27, 2008 12:32 FM

åååhhh Kristiane, kom på det i dag tidlig at det var lenge siden ( ja helt siden bildene av deg på den kinesiske mur:-) at jeg ikke har vært her inne og tittet - og har ikke kunnet tatt meg en liten tur før nå - hun er så sååå nydelig da - og tusen tusen takk for at du deler det med oss!!!
Sier en fullstendig tåreoppløst meg her jeg sitter og er rimlig suppe som det er:-)

Postet av: Josefin at Januar 27, 2008 12:46 FM

*hulk*

Noen ganger er fem dager et helt liv. Og noen ganger er ting bra, og så kan de bare bli enda bedre. Det er så godt å se bildene av dere sammen. Sånn skal det være. Uansett.


*hulk igjen*

Postet av: Hanne at Januar 27, 2008 4:21 FM

En sovande liten prinsessa i pysj och med ett fast grepp om bamsen. Mer harmonisk kan inte en bild bli. Låter strålande att hon gillar att sova!

Postet av: Evalena at Januar 27, 2008 9:52 FM

There's a terrific amount of knowedlge in this article!

Postet av: Roxie at September 21, 2012 4:52 EM

QDLM68 gwzqtwvlhzzb

Postet av: uqgodgf at September 22, 2012 7:31 FM

4GICOi udbopbjsasgs

Postet av: bbmchdxqn at September 24, 2012 4:54 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):