Desember 15, 2007

Happy happy happy

Jeg har alltid hatt vanskelig for å begripe det jeg har hørt andre adoptanter fortelle: At i samme øyeblikk som de så bilde av barnet sitt første gang, falt alle brikker på plass, og det var helt åpenbart at det var akkurat henne (eller ham) de hadde ventet på.

Dette har nesten plaget meg litt. Jeg har vært engstelig for å ikke føle denne overveldende lykken sånn med det samme. Og i hvert fall ikke føle så sterkt for dette fremmede barnet som man overhodet ikke kjenner, men bare har på et bilde foran seg. Men jeg har slått meg til ro med at det også vil være helt greit. Og at følelsene ville komme etter hvert har jeg selvsagt ikke tvilt et øyeblikk på.

Jeg vet ikke om jeg noen gang vil klare å beskrive hvordan det var å stå inne på kontoret til Adopsjonsforum og rive opp konvolutten med Ulrikkes papirer. Raskt bladde vi oss gjennom bunken, og trakk frem tre bilder. Og der var hun jo! Alt stemte. Selvfølgelig var det henne. Tårene bare rant.

Siden har jeg smilt mest. Jeg er så ubeskrivelig lykkelig. Det er litt som å være tenåringsforelsket. Men uten rastløsheten; snarere føler jeg en ro. Jeg trenger nesten ikke søvn og mat, men er full av energi. Og fryd. Og glede. Den første natten etter tildelingen kunne jeg slett ikke sove, men lå og dirret to centimeter over madrassen. Gang på gang måtte jeg tenne lyset og se på bildene av den skjønne og nydelige jenta vår. Nå sover jeg bedre, og jeg elsker å våkne opp. Da husker jeg henne straks.

Alle små hverdagsfortredeligheter (og dem er det en god del av når man må handle julepresanger midt oppi sin nye morslykke, og man dessuten er avhengig av Oslo Sporveier for å komme seg til og fra jobb) tas på strak arm. Jeg snakker til fremmede mennesker på gaten, og smiler bredt til personer som trenger seg inn på t-banen før andre har fått slippe av. Her om dagen var jeg nær ved å kjøpe blomster til to damer med vanvittig mange bæreposer som sperret for all passasje på Tveitasenteret.

Og fremdeles har vi det aller beste i vente.

Posted by Kristiane at Desember 15, 2007 6:43 EM
Kommentar

No må eg jammen smile. Må vere fantastisk deilig no når alle brikkene er på plass, og det berre er kort tid til de får reise om hente heim lille Ulrikke.
Kos deg med bildene av jenta di, og om ikkje lenge har du henne i armane. :)

Postet av: Gry at Desember 15, 2007 8:11 EM

Må bare si gratulerer så mye!
Hilsen fast leser:)

Postet av: Marthe at Desember 16, 2007 3:16 EM

Det er så flott å lese, det stråler glede av det du skriver.

Postet av: Cat at Desember 16, 2007 6:36 EM

deilig:)

Postet av: anneb at Desember 16, 2007 8:10 EM

Gratulerer så masse! Eg fekk sjå bilete av den vesle skjønningen i helga - for ei nydeleg jente. :) Nyt juleferien til å lade opp til tidenes beste og viktigaste reise.

Postet av: Hildegunn at Desember 17, 2007 4:33 EM

Du beskriver det virkelig fantastisk bra, Kristiane! Jeg kjenner meg veldig godt igjen og gleder meg med deg! Og nå gleder jeg meg enda mer til å se bildet! Har dere forresten kjøpt vogn? ;)
Klem

Postet av: Dagrun at Desember 19, 2007 12:21 FM

Dette er bare helt nydelig. Tenk, snart er hun der. Og neste jul, så er hun der. Og... Tenk på alt dere har foran dere. Du må glede deg noe helt enormt.

Jeg tipper at det ikke bli særlig vemod å spore hos deg når desember blir til januar og julepynten pakkes vekk. ;)

Postet av: Lin at Desember 19, 2007 1:56 FM

For en fin blogg vi sliter med det samme her hjmeme, lf8petid, pistring, vasking , og faktisk en som nesten ikke har tid til spise maten sin Her er vi kommet steget lenger, oppopp er et faktum, se5 hundene er ne5 adskilt til deres stoooooooooore fortvilelse, hehe

Postet av: Amino at Desember 6, 2012 8:24 EM

There are no words to decsribe how bodacious this is.

Postet av: Loradae at Desember 8, 2012 3:05 FM

LkIFa2 kwmtwftykuik

Postet av: ysamhr at Desember 8, 2012 6:29 FM

c5Hbjo gkogxfnfdxby

Postet av: mysfudfeyx at Desember 10, 2012 2:08 FM

iAu669 oxjebaqpxfrr

Postet av: fyahscqmwo at Desember 28, 2012 3:09 EM

MgzQAN qujsvrzammao

Postet av: vgqpnlccj at Januar 15, 2013 2:38 EM

84oJsj xfzyxawmndho

Postet av: qbwiyd at Januar 17, 2013 1:19 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):