Mars 15, 2006

Michael Douglas er en dust

Michael Douglas har latt seg intervjue av GQ, og VG bringer høydepunktene videre. Blant annet dette:

- Jeg skjønner meg ikke på Brad Pitt som forlot denne vakre kvinnen (Jennifer Aniston) for å gå og bære foreldreløse barn for Angelina Jolie, lyder det nådeløst fra Michael til bladet GQ.

Foreldreløse barn?!! Ytterligere kommentarer er overflødige.

Jeg skjønner egentlig ikke at jeg gidder å henge meg opp i det engang. For det første faller uttalelsen til de grader på sin egen urimelighet, og dessuten er jeg så gammel i medieovervåkningsbransjen at jeg burde vært langt mer blasert. Faktisk hender det kolleger undres over at jeg fremdeles lar meg provosere av tabloide oppslag og journalister som ikke kan skrive. Eller, som i dette tilfellet: Idioter. Men det er da noe herlig forfriskende over å hisse seg opp og la blodet bruse!

Posted by Kristiane at Mars 15, 2006 11:57 FM
Kommentar

Hei Kristiane! En liten hilsen fra en gammel (?) kollega som synes det er en evighet siden han delte Observerbetalt biff og båtpoteter på campingen i Seljord med deg..

Lykke til fra to til tre!

Klem Lars-Erik

Postet av: Lars-Erik at Mars 14, 2006 7:43 EM

Makan! Og bedre blir det ikke av at han er ekstremt lite attraktiv. Hvis man første skal begynne med usaklige spekulasjoner, er det langt mer nærliggende å stille spørsmål ved hva Catherine Zeta-Jones ser i den godeste Michael Douglas.

Postet av: Elin at Mars 15, 2006 9:39 FM

Vil bare si at dette er en av de fineste bloggene jeg vet om... Leste om deg i ukens KK! Fin-fint!!

Jeg krysser figrene for at dere snart har Lille Ull her....

Isis_

Postet av: Isis_ at Mars 15, 2006 11:32 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):