Januar 16, 2006

Grrr

Jeg har de siste seks årene måttet være på jobb klokken 07. Før det igjen begynte jeg klokken 06. Alle jeg kjenner er klar over dette, derfor irriterer det meg når de likevel kommer til meg og klager dersom de har et tidlig møte eller skal rekke et fly, og derfor må stå opp ekstra tidlig en dag.

Denne irritasjonen er imidlertid ingenting i forhold til den som bruser i blodet mitt når nybakte småbarnsforeldre med en vitende mine forteller meg - og beklager seg - over at det er så dyrt å få barn.

Det har brent meg på tungen, men jeg har hittil ikke fått meg til å minne dem om hva jeg har erfart de siste årene: At det som virkelig koster penger, er å ikke få barn.

Posted by Kristiane at Januar 16, 2006 10:27 EM
Kommentar

Jeg pleier å ta 6.40-flyet til Stockholm, da må jeg stå opp halv fem, omtrent. Det er kanskje omtrent så tidlig som du sto opp i den forrige jobben din, der du startet 06?

Hilsen fra Stureplan!

Postet av: Fredrik G at Januar 17, 2006 8:43 EM

Fredrik: I så fall er sjansen stor for at du har påtruffet min mann, som også er passasjer på "Fakiren" minst én dag i uka. Han står opp 05.15, dusjer og kaster seg i bilen. (Noen fordeler skal man ha av å bo i Groruddalen og ha kort vei til landet!)

For øvrig er jeg (som vanlig) hjertens enig, Kristiane! Jeg har ikke tall på hvor mange titusener vi har brukt på å ikke få barn så langt.

Postet av: Elin at Januar 18, 2006 11:49 FM

Man möter alltid kjente på 6.40. Det er den samme gjengen som flyr hele tida.

Nå er jeg ikke spesielt glad i bilkjöring i utgangspunktet, men å kjöre til Gardermoen i mörket på glatte veier för kl seks höres ikke sunt ut hverken for sjåfören eller omgivelsene. Jeg foretrekker flytoget, selv om jeg må stå opp 30-45 minutter tidligere. Jeg er nok noe trygghetssökende.

(Fortsatt på Stureplan ...)

Postet av: Fredrik G at Januar 18, 2006 10:25 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):