April 5, 2005

Første forsamtale

Første forsamtale med barnevernet gikk knirkefritt - tror jeg da. Det ville være en overdrivelse å påstå at vi var spesielt bekvemme eller høye i hatten der vi satt vis a vis to overraskende unge barnevernsansatte. Vi snakket mest om oppvekst, familie og venner, nettverk og forholdet oss imellom. Spørsmål og anliggende man kanskje ikke er så vant til å sette ord på, spesielt ikke til fremmede. Er man for positiv kan det virke som man forsøker å rosemale tilværelsen, mens man jo heller ikke skal være negativ (og det er det da heller ingen grunn til). Jeg lo inni meg da Geir Ove oppga ølbrygging som en av sine interesser. Dette hadde vi snakket om på forhånd, og blitt enige om at han kunne nevne det om det falt seg naturlig. Han fremstilte det på riktig og respektabelt vis - som en kulturell og tradisjonsrik hobby, fremfor Jokke-varianten [1]. Alt i alt tror jeg vi klarte oss ganske bra.

De forespeilet oss at arbeidet med sosialrapporten vil ta to-tre måneder. Hjemmebesøket er berammet først i uke 17, så jeg lar nalen og Nylonvasken i bero så lenge.


[1] (...) For i kjøleskapet hjemme er det øl. Øl, øl, øl, øl, øl, øl, øl, øl, øl!

Posted by Kristiane at April 5, 2005 9:05 EM
Kommentar

Ønsker alt godt og håper alt går iorden, noe jeg er sikker på at det gjør:!

Har fulgt din andre blogg og syns det er svært interessant å lese denne bloggen, da jeg selv ønsker å adoptere.

Ha en fantastisk dag!!!

Postet av: Stine at April 6, 2005 12:16 EM

Jeg bruker Zalo på vinduene jeg. Er nylonvask bedre? Hvorfor?

Kan tenke meg at det må være utrolig stor spenning knyttet til en sådant intervju. Prøver å sammenlikne det med et jobbintervju, liksom. Og da har jeg blitt klam på føttene alt.

Mottoet må være: "er du normal, vær deg selv!" eller noe sånt. :)

Postet av: Anders at April 6, 2005 2:39 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):