Kommentar: Det er problemer innad i Høyre

Det är ni som är dom konstiga, det är jag som är normal, liksom..? Så lenge Dorthe Skappel har flere seere enn Sopranos, har jeg absolutt ingen forhåpninger før dette valget. På forsiden av Sarpsborg Arbeiderblad står en Frp'er på krykker iført grilldress og lover at han skal spare så mye på budsjettet at jeg skal slippe å betale eiendomsskatt. Hvis jeg bare stemmer på ham, altså. Hvor mange går på den svindelen, tro?

Postet av: pegs at August 22, 2007 11:09 FM

Jeg må nok si meg enig med pegs her: Jeg har svært små forhåpninger når det gjelder valgresultatet. Dessverre.
Det er bare å tenke tilbake til valget i -95, da Frp hadde en stormende fremgang etter Godlia-avsløringene. Forstemmende greier.

Postet av: Hanne at August 22, 2007 11:48 FM

Vi ligger heldigvis an til fortsatt rødt styre her i byen. Med mindre noe skjer dram til 10. september.
Men jeg skjønte hvilken vei valgprogrammet kom til å gå når NRK åpnet showet med et blåseorkester av noe slag (så det ikke selv for jeg bakte på kjøkkenet, men det var masse messing hørte jeg). Brød og sirkus til folket.

Postet av: Icerose at August 22, 2007 1:52 EM

Hanne, Pegs: Heisann. Jeg trodde jeg var den mest pessimistiske av alle mht til årets valg. Men her har jeg møtt min overmann/-kvinne. Det snevet av optimisme jeg følte i går er forøvrig over allerede. Dere har selvsagt rett. Dog frykter jeg neste stortingsvalg enda mer. Huttetu. Da kan jeg bli nødt til å gjøre alvor av å rømme landet. Men det soleklare tilfluktssted - Danmark - blir jo stadig kjipere. Enn så lenge har jeg Sverige som alternativ (såvidt). (Pegs: I så fall flytter jeg til Kammahav!)

Icerose: Brød og sirkus. Det var vel derfor jeg lot meg rive med. (Jeg er enkel slik.) Messing, ja. Det er jo aldri bra. Men hørte du at sangene orkesteret introduserte de forskjellige politikerne med slett ikke var tilfeldig valgt?

Postet av: Kristiane at August 22, 2007 7:28 EM

Heisann! :-) Bra skrevet Kristiane! Kunne ikke vært mer enig.

Begynner å bli litt lei av at alle såkalte "profilerte mennesker" trekker frem ordet mobbing så snart de får kritikk i media. Hva skulle de ha sagt i steden liksom? "Staaakaaar - hvem som helst kan jo glemme at de har 1,5 mill stående på en konto i Sveits. Pyttsann, dette glemmer vi. Så lenge du har bedt om unnskyldning, er det greit."

Jeg hadde egentlig gått rundt og tenkt at jeg ikke skulle stemme denne gangen, men det har vært så mange idiotiske saker i den siste tiden - at nå må jeg bare...

Postet av: TM at August 22, 2007 7:51 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):