Kommentar: Neidaså...

Må inrømme at jeg liker debutskvia til Briskeby. Problemet var at de gav den plata ut to ganger til...

Postet av: Elf at August 17, 2007 9:36 EM

Briskeby anser jeg som et band i kategorien unødvendig. Har aldri heller skjønt appellen til Lise Karlsnes. Det er vel kun Anneli Drecker av norske syngedamer som har dårligere scenesjarm.

Postet av: Espen at August 17, 2007 11:47 EM

Espen: Her er vi helt på linje. Og hva er greia med at hun liksom skal være så utrolig vakker og velkledt? I min verden er hun høyst ordinær (men med usedvanlig støgge klær og solbriller). På den annen side skjønner jeg jo at man har behov for å trekke frem noe annet enn stemmen.

Postet av: Kristiane at August 18, 2007 10:52 FM

Og, Espen: Hørte du på sangen, og hva synes du i så fall? Første gang jeg la merke til den var forresten i bilen på vei hjem fra Down On The Farm.

Postet av: Kristiane at August 18, 2007 11:10 FM

Vel, jeg synes ikke den er så bra som deg... Går for meg inn i samme klasse som Franz Ferdinand. Radiovennlig rock som blir litt kjedelig i lengden. Men når det skal være sagt så er det et par lysår mer interessant en gamle Briskeby med Lise Karlsnes.

Postet av: Espen at August 18, 2007 11:24 FM

Det var vel Briskeby som hadde den derre "Cellophane Eyes" en gang i verden. Hørte den noen ganger på radioen og gikk i et anfall av forvillelse hen og kjøpte hele albumet. Havnet det raskt nederst i skuffen? Yepp. Kom aldri opp igjen heller.

Skulle hun syngedamen være vakker og velkledd? Bevares, da må det være noe galt med meg - eller fjernsynet mitt kanskje - for det jeg har sett på skjermen har ikke imponert...

Postet av: svartekatt at August 18, 2007 12:45 EM

Jeg skulle ha skrevet noe her, men jeg må komme meg over sjokket over å se norges beste vokalistinne bli kalt "syngedame" av en av kommentørene...

Postet av: Elf at August 19, 2007 12:01 EM

Jeg er kanskje enda mindre imponert enn Espen over Best Mistake. Uttrykket "ny sminke på gammel hore" dukker opp i hjernebarken. Og da skjønner vel de fleste hva jeg mener om "det gamle" Briskeby.

Postet av: pegs at August 19, 2007 8:27 EM

Elf: "vokalistinne"? Den var ny. "Kvinnelig vokalist", kanskje?

Postet av: Silje at August 19, 2007 10:50 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):