Kommentar: Nå også på YouTube!

Kledelig antrukket i vest...

Postet av: Espen at Juli 25, 2007 9:08 EM

Hadde det vært for en uke siden hadde jeg nok gjort et poeng ut av hvem som allerede hadde jeansvest i sin basisgarderobe, og hvem som måtte kjøpe på UFF. Men etter den flotte helgen har vesten blitt en del av meg. Et naturlig favorittplagg, og like selvfølgelig som kontaktlinser og BH.

Postet av: Kristiane at Juli 25, 2007 9:37 EM

Tjukken midt på bildet ser ut som om han kunne trengt en A-cup, han også...

Postet av: pegs at Juli 26, 2007 10:20 FM

Oi, her var det mange fallgruver pegs!
-"Tjukken midt på bildet..."? Personen ca. midt på bildet er da vitterlig Kristiane? Ikke direkte fjongt å kalle en dame for "tjukken" vel?
-Og er det personen til venstre på bildet (deg sjøl)du mener, vil jeg som leser anta at du vet noe om BH-størrelsen til nevnte dame?
Hm, her trengs det nok noe forklaring unge mann!

Postet av: J.Thomas at Juli 26, 2007 2:19 EM

Det å skrive noe som andre kan lese, er alltid en fallgruve. Spesielt når minst to av de tre på nevnte bilde er kjent som profesjonelle kverulanter. MANNEN ytterst til venstre er i tillegg kjent for å være en flittig bruker av ironi. Og oftere enn ikke, er det SELVIRONI som gjennomsyrer såvel samtale som skrift. At JT, som da åpenbart tilhører yrkesgruppen nevnt ovenfor, likevel velger å misforstå kommer neppe som en overraskelse på de som har vært innom denne siden tidligere. MANNEN ytterst til venstre er også, i motsetning til de andre herrene på bildet, en gentleman som aldri i verden ville kommet med kommentarer om en kvinnes proporsjoner.

Postet av: pegs at Juli 26, 2007 8:04 EM

Men Pegs, A-cup vil kanskje være i minste laget?

Postet av: Espen at Juli 26, 2007 8:16 EM

http://www.dameundertoy.com/bh_info.htm

Dette til informasjon.

(Mot et lite vederlag holder jeg gjerne en kort og fyndig PowerPoint-presentasjon over temaet når anledningen byr seg. Skjønt, Espen virker orientert nok...)

Postet av: Kristiane at Juli 26, 2007 8:41 EM

Legg forresten merke til hvordan jeg hverken er moderlig overbærende, nebbete lillesøster, eller velger side i den sedvanlige kjeklingen. Det er fordi jeg fremdeles er så harmonisk og tilfreds etter helgens konsert at jeg bare sitter her og laller i jeansvesten min. Jeg skjønner at det kan bli irriterende i lengden, så vi får håpe det går over.

Postet av: Kristiane at Juli 26, 2007 8:53 EM

(Nå spammer jeg mitt eget kommentarfelt, i tillegg til at jeg sporer fullstendig av. Men. Jeg ble nysgjerrig på den BH-veiledningen og tabellen, og tok frem målebåndet. Det må være noe riv ruskende galt her, for ifølge den skal jeg bruke 85 A. A-cup! (I virkeligheten bruker jeg 70 C.) Er det noen andre med målebånd her (fortrinnsvis jenter) som kan bekrefte at denne veiledningen er helt på jordet?)

Postet av: Kristiane at Juli 26, 2007 9:24 EM

Det står på siden at 2/3 av alle kvinner bruker feil størrelse...

Postet av: Espen at Juli 26, 2007 9:51 EM

Hehe, det er sant, men det er knapt fysisk mulig at noen som egentlig er en A-cup feilaktig bruker C eller omvendt. Som du sikkert forstår. (Tidligere i diskusjonen utviste du jo et visst skjønn hva angår BH-størrelser.) Dessuten har jeg vært på La Lina og fått hjelp, og innehaveren der forvalter som kjent den fulle og hele sannhet om BHer og størrelser. (Men egentlig nekter jeg å diskutere dette annet enn på generelt grunnlag.)

Postet av: Kristiane at Juli 26, 2007 10:22 EM

Tvert imot Kristiane, her synes jeg virkelig det er korrekt å være konkrete, spesifike og poengterte! Dette er jo et MEGET viktig tema. Det ser da ut som en del damer i C-klassen prøver å presse sine "mamary glands" inn i A-klassen når de fjonger seg opp til en helaften under neonlysene?
"Mannen til venstre" er nok mer kjent for å være en flittig bruker av stimuli enn ironi - kunstig som sådan i begge tilfellene.

Postet av: J.Thomas at Juli 27, 2007 12:11 FM

Hva er det jeg har satt i gang nå, da..?

Postet av: pegs at Juli 27, 2007 12:24 FM

Espen; min cup-størrelse er min sak!
Kristiane; det er bare Aftenposten som skriver "verken" med h nå for tiden!
JT; "mammary" skrives med 3 m'er!

Postet av: pegs at Juli 27, 2007 12:32 FM

Men, altså, jeansvest...For eller i mot?

Postet av: pegs at Juli 27, 2007 12:37 FM

Pegs, jeg bare brukte den forkortede versjonen av det italienske uttrykket: "Mamario Glandiosa".

For å riktig sementere andres evt. oppfatning av hvilket sosiogeografiske segment av befolkningen jeg kommer fra, vil jeg legge til at jeg synes "jeansvest" høres så kontinentalt ut, litt snobbete. Jeg kaller den for Ola-vest jeg!
-Og selvfølgelig er det et flott og tøft helårs allværs plagg til bryllup og begravelse!

Postet av: J. Thomas at Juli 27, 2007 9:00 FM

Jeg er glad du har fått samtalen på rett kjøl igjen Pegs. Du er en gentleman. (I hvert fall sammenliknet med "mannen til høyre".) Men jeg både kan og vil skrive hverken med 'h'. Aftenpostens språknorm er dessuten forbilledlig, spør du meg. (I hvert fall etter at de sluttet å skrive 'skib' og 'efter'.)

Jeansvest er jeg definitivt for, spesielt slik vi ser den brukt her:

http://youtube.com/watch?v=41MMCwwdNyU&mode=related&search=

Postet av: Kristiane at Juli 27, 2007 9:02 FM

Jan Thomas: Du har rett, selvsagt heter det olavest. Det er bare at jeg for tiden uttaler det på svensk (av naturlige årsaker). Men jeg burde jo da heller ha skrevet "jiiinsväst".

Postet av: Kristiane at Juli 27, 2007 9:07 FM

Det er jiiinsväst man har på seg når man nyter jakkdannjäls i kaddilakken på vei til Kammahav. Olavester var noe vi brukte på 70-tallet. De hadde ingen lommer og grove, oransje sømmer.

Postet av: pegs at Juli 27, 2007 10:59 FM

Gjesp

Postet av: Espen at Juli 27, 2007 12:30 EM

Med fare for å ta til orde for det åpenbare, Espen: Du er bare misunnelig.

Postet av: Kristiane at Juli 27, 2007 1:11 EM

Og trøtt, virker det som.
Olav-Ester er derimot halvsøsteren til Benestad, og har ingenting med dette å gjøre.

Postet av: pegs at Juli 27, 2007 1:21 EM

... sånn rent bortsett fra at han, i likhet med deg, bruker A-cup.

Postet av: Kristiane at Juli 27, 2007 1:25 EM

Hej, stop, hallå...Jeg sa at fyren på bildet "kunne trengt" litt støtte. Ikke et ord om at et slikt plagg noen sinne har vært brukt. Og til det motsatte blir bevist med bilder og søyler som går opp og ned, tar jeg det for gitt at alle til enhver tid ser meg for seg uten det nevnte plagg på.

Postet av: pegs at Juli 27, 2007 2:03 EM

Pegs, jeg iler til og forsikrer om at jeg aldri har sett deg for meg med BH på. (I mitt indre bilde av deg er du dessuten alltid påkledt.) Olav-Ester Benestad, derimot...

Postet av: Kristiane at Juli 27, 2007 2:22 EM

Espen er trøtt fordi han satt oppe i hele natt og ventet på at en polsk lastebil med et parti billig rumpesprit skulle kjøre forbi kontoret hans og sånn helt tilfeldig "miste" noen kasser av planet. Den ble stansa på grensa, så nå er'n tom for noe å "ta av de værste toppa" med iløpet av arbeidsdagen. Synd for pasientene hans; her kommer skalpellen til å skjelve ukontrollert over vorter og føflekker. Huff, aner en kommende VG-forside her!

Postet av: J.Thomas at Juli 27, 2007 2:27 EM

Kristiane: Så rart! Jeg har heller aldri sett deg for meg med BH på...

Postet av: J.Thomas at Juli 27, 2007 2:32 EM

Forbanna altså! Her hadde jeg endelig både sett filmsnutten, funnet sånn ca. tråden i kommentarene og var klar for å la fingrene få fritt utløp på tastaturet, men hva skjer? Jo, den siste konjakken slår inn og alt blir bare et rotihop av jeansvester, Kristiane, menn med BH (et aldri så lite grøss er på sin plass her), irsk folkemusikk i svensk drakt, Guinness, rompesprit og innholdet i BH'er av ymse storleikar. Konklusjon: på tide å pange puten. Stilig vest forresten og dekerten - hakket før det gikk i gløymebokji - gratulerer med debuten på You Tube! Måtte det bli flere opptredener med eller uten vest... ;)

Postet av: svartekatt at Juli 28, 2007 3:20 FM

Svartekatt: Jeg forstår at det måtte litt konjakk til for å entre dette kommentarfeltet, med alt sitt interne vissvass. Synes du har oppsummert det hele svært godt, jeg.

P.S. Det er mulig jeg har påpekt dette før, men: "Dekerten" - det var da et veldig fjærstykeraktig uttrykk.

Postet av: Kristiane at Juli 28, 2007 1:41 EM

Du har nok kommentert "dekerten" før ja og det er ikke annet å si nå enn da: dekerten er et helt ordinært gammelt bergensuttrykk uten noe som helst fjærstrykeraktig ved seg. Gud forby! Alt fra bergenske smaukjerringer og rævediltere til fordums vektere og grovsmidde bryggesjauere har grylt ut "dekerten!" av sine lungers kraft i århundrer når situasjonen krever det. Det var det - nå til sjøs på fisking. Er ikke annet å gjøre i slikt regnvær...

Postet av: svartekatt at Juli 28, 2007 2:34 EM

Tenkte jeg det ikke! (Kommentarfeltet i bloggen er ikke søkbart, tydeligvis.) Jeg er på utrettelig fjærstrykerjakt. Fra nå av skal jeg forsøke å se for meg bryggesjauere som brøler "dekerten!" når de mister en tønne ned i sjøen. I mine ører høres det veldig jeg-tør-ikke-banne-på-ordentlig ut.

Postet av: Kristiane at Juli 28, 2007 2:48 EM

Etter 2 x 5,5 timer i bil kan jeg skrive under på at denne endeløse "fjærstrykerjakten" tar opp veldig mye plass i Kristianes hverdag. Jeg foreslår derfor at alle menn heretter blir sett på som bryggesjauere, inntil noe annet blir bevist.
PS! Hva i all verden betyr "dekerten"?

Postet av: pegs at Juli 29, 2007 1:14 EM

For noe sludder, Pegs. Alt jeg gjorde var å forsøke og definere begrepet for deg. Det var heller ikke nødvendig å snakke så mye om det; i løpet av helgen gikk ikke fjærstrykeralarmen min av en eneste gang. Så mangt kan sies om dere to i forsetet, men fjærstrykere er dere ikke.

Såvidt jeg har forstått bruker bergensere ordet "dekerten" der vi østlendinger sier "dæven". Spesielt heldig er det ikke, men de har jo så mange rare uttrykk der vest i landet.

Postet av: Kristiane at Juli 29, 2007 6:35 EM

Hrm... "... veldig jeg-tør-ikke-banne-på-ordentlig." Her er det ikke spørsmål om å tørre å banne skikkelig, men snarere om det er nødvendig ut fra ståa! "Dekerten" bruker jeg når noe er (lett) irriterende. Faen, helvete, svarte satan osv. må det litt mer til for å bruke. Å bruke "skikkelige baneord" i tide og utide gjør ordene - og virkningen - svakere og til slutt kraftløse og direkte slappe. Mange (min mor er blant dem) sier at banning i tide og utide er et sikkert tegn på store mangler i ordforrådet... Her er forresten BT sin "fasit" på både "dekerten" og andre bergensuttrykk: http://www.bt.no/tjenester/article325274.ece

Postet av: svartekatt at Juli 30, 2007 1:25 FM

Kristiane: kan bekrefte at dette bh-tabellen er en ubrukelig tøysetabell. Trur kanskje at dei ytenlandske størrelsane har noko med inches å gjere, og ein skulle jo tru at dei norske (eller kva dei no er) hadde noko med cm å gjere, men dette er åpenbart feil. 32 tilsvarer 70 i bh-størrelse, mens 32 tommer faktisk er heile 81,28 cm i følge min venn google converter http://www.google.com/search?hl=en&q=32+inches+in+cm&btnG=Search

Kan forresten informere om at eg plutselig oppdaga at La Lina har oppgradert meg en bokstav uten å fortelle meg det!

Postet av: kristin at Juli 31, 2007 10:33 FM

denne. ifølge. korrekturlesing.

Postet av: kristin at Juli 31, 2007 10:35 FM

Beklager, jeg har tygget på "dekerten" i et par dager nå, og kommet til at som kraftuttrykk rangerer det litt under "søren" og "fillern", og dermed kun bør brukes i Bergen og omegn. Når det gjelder bh-størrelser, så ser jeg av meningsutvekslingene her at det er som jeg lenge har mistenkt, nemlig at dette er et område menn (av naturlige årsaker?) vet mer om enn kvinner.

Postet av: pegs at August 1, 2007 8:32 FM

Der Vollbildmodus wurde komplett neu ertleslt ( Just write ). Es gibt ein neues Standardtheme Twenty Eleven mit neuen Formatvorlagen, Seitentemplates (Twenty Eleven 1.0 WordPress Theme Hier) und

Postet av: Swetha at September 21, 2012 9:18 EM

UaHaRz iyccalwraglg

Postet av: ajyyste at September 22, 2012 7:51 FM

nq9FcB vccgixguzdpi

Postet av: nxqvjob at September 24, 2012 5:10 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):