Kommentar: Æsj

Oh no, det er så æsj! Det ser ut som den svenske typen. Blodfattig og ja - grå. Jeg elsker rå kjøttdeig, til og med (hold deg fast) medisterfarse, men det smugspiser jeg kun i skjul siden det liksom er ekkelt og urent.
Men hva skal man gjøre når man er sulten? Kan jo ikke vente de timene det tar å rom-tine maten heller. Mikrobølgeovnmotstander som jeg er kan jeg bare ty til varmt vann om jeg ikke glimter til og tar dagens middag ut av frysern før jeg drar på jobb. Det var det da.

Postet av: Elisa at Juli 25, 2007 12:10 EM

Som et type mentalhygienisk 12-steps program skyndet du deg vel tilbake til Flyvefisken og søkte samme ekspeditør for å innrømme din feil? :-)

Postet av: J-Thomas at Juli 25, 2007 12:20 EM

Elisa: Rå medisterfarse har jeg ikke prøvd, men det skyldes heller manglende anledning enn at jeg synes det er ekkelt. Det høres slett ikke verst ut, god konsistens sikkert. Hva angår ekkelhet ser jeg deg og høyner med at jeg en gang vekselsvis inntok rå karbonadedeig og Lyckans rekeost rett fra tuben på parkeringsplassen på Nordby etter en utmattende svenskehandel. Det kan ikke ha sett helt bra ut.

Jan Thomas: Ekspeditøren hadde sikkert gått av med pensjon da det kom meg for øre at man ikke tiner reker i varmt vann. Jeg trøster meg med at når jeg gjør meg morsk, så er jeg ikke så veldig skummel. (Jeg har en del å jobbe med der.)

Postet av: Kristiane at Juli 25, 2007 2:27 EM

Jaggu, det var nok litt av et syn. Hehe!
Medisterfarse er nydelig! Har til gode å bli dårlig av det og jeg har spist MYE oppigjennom. Blandet med salt og pepper er det en kulinarisk opplevelse.
Tips: Fersk loff, rå karbonadedeig, rå løk og et dryss grovmalt pepper på toppen. Nam nam!
Sitter på jobb med ca ingenting å gjøre og kjenner magen romle. Lurer på om jeg skal dra hjem og .. lage noe med karbonadedeig i dag?

Postet av: Elisa at Juli 25, 2007 3:00 EM

Elisa: Ja, med en rå eggeplomme på toppen har du faktisk en av mine favorittretter. (Kapersene pleier jeg å hoppe bukk over.) Det er alt for få utesteder som tilbyr tartarsmørbrød, men man kan heldigvis enkelt lage dem selv. :) (København er forresten et tartarmekka.)

Lag karbonadedeigmiddag i dag, du! Tror faktisk jeg skal gjøre det samme selv. (U)tilberedt slik vi liker den best er det jo også svært kjapt og enket. :)

Postet av: Kristiane at Juli 25, 2007 3:12 EM

Hm. Jeg tiner alltid reker i varmt vann - kokende, faktisk, med dugelige mengder salt. Da blir skallet sprøtt og rekene virker ferskere enn hvis man tiner dem i kaldt vann eller lar dem ligge i romtemperatur. Men aldri, aldri har de smakt halvråttent og grusomt! Jeg tror fortsatt du fikk dårlige reker.

Postet av: annetten at Juli 25, 2007 5:47 EM

Eg kan steike fryst kjøttdeig i nøden, treng berre ein gaffel og litt tålmodighet :)

Vil ellers stille meg bak annettens rekeutsagn.

Postet av: kristin at Juli 31, 2007 10:46 FM

Er det noen som har prøvd disse metallbrettene til tining, som det bl.a. reklameres for på TV-shop? Jeg fascineres av konseptet, men er redd for å være for lettlurt...

Postet av: marken at August 9, 2007 2:39 EM

Rå kjøttdeig??
Syke syke folk! :)

Postet av: Minneapolise at August 10, 2007 8:13 FM

Fabulous post! I really enjoyed that!!

Postet av: college term papers at Oktober 8, 2012 12:49 FM

nice beats website

Postet av: beats by dre free shipping at November 4, 2012 8:58 FM

Ugg Australia Boots

Postet av: Cheap Ugg Boots at November 27, 2012 6:38 EM

what you have said in this article has deeply impressed me and i wish you can write more about this subject.

Postet av: buy research paper at Desember 5, 2012 9:02 EM

Sac Lancel

Postet av: Lancel Soldes at Desember 25, 2012 10:05 EM

ugg boots uk sale

Postet av: Moncler Doudoune at Januar 3, 2013 8:33 FM

cheap dr dre beats

Postet av: oakley sunglasses discount at Mars 13, 2013 11:23 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):