Kommentar: Linselus - humleperkulator 0-1

Hæ hæ hæææh! Kostelig!

(For all del, Grønmos kone er fullt på høyde med perkulatoren.)

Postet av: marken at Juli 10, 2007 9:33 EM

Åpenbart et blad for ølnerder ja, for jeg trodde heller ikke at det var humleperkulatoren som var hovedmotivet i bildet... Men, et fint bilde var det definitivt. Og humleperkulator blir nok dagens ord.

Postet av: Icerose at Juli 11, 2007 7:36 FM

Jeg trodde et øyeblikk _du_var humleperkulatoren, helt til jeg så ordet "venstre" :)

Postet av: Elf at Juli 11, 2007 9:18 FM

Nunu, Fru Grønmo. Jeg kan vel tenke meg at det var omtrent like mange kvinner der som på en gjennomsnittlig Kraftwerk-konsert. Desken til Ølgjerden syntes vel det allerede var noe useriøst med en pikelill i kokett interaksjon med en humleperkulator og valgte derfor å ignorere deg. Du kan jo håpe at navnet ditt kommer på trykk når "Busty Beer-making Babes" kommer med årskavalkaden.

Postet av: Kevin at Juli 11, 2007 10:43 FM

Hva bruker man en humleperkulator til da? Perkulerer humle?

Postet av: Rulle Kebab at Juli 11, 2007 1:50 EM

Kevin: Haha, ja det håper jeg virkelig.

Rulle K.: Du kan lese om humleperkulatoren her:

http://blog.geirove.org/2007/03/bring-on-hops.html

(Advarsel: Skyhøy nerdefaktor!)

Postet av: Kristiane at Juli 11, 2007 2:06 EM

Etter å ha lest dette ustyrtelig festlige innlegget, føler jeg meg enda sikrere på at ølbryggerkunstens to nye aktører kommer til å trives med faget. Min mann fysikeren og min svoger kjemikeren er nemlig i gang med utstyrskjøp, og kommer formodentlig til å trygle perkulatoreieren om en liten innføring om ikke så lenge.

Nerdefaktoren er nok høy, men det gleder meg i alle fall å se at de greier å stave "humleperkulator" i ett ord. Dette er den rette sorten nerder!

For øvrig bør du nok føle deg smigret over å ha blitt med på bildet - det er neppe tilfeldig. Hvis man skal dømme etter de andre linselusene her, var kanskje lekre, unge damer en sjeldenhet blant festivaldeltakerne?

Postet av: Elin at Juli 11, 2007 2:13 EM

Ettersom du - überlinselusen - ble totalt ignorert i ølnerdebladet var vel teksten på t-skjorten høyst aktuell i det du fanget bildeteksten. Må bare være fortvilende å bli stillt i skyggen av en humleperkulator. Jeg føler med deg. Enda godt da, at du med ditt kinolerret-store selvbilde neppe får varige mén av hendelsen. ;)

Postet av: svartekatt at Juli 11, 2007 3:27 EM

Jeg liker ikke helt denne gjentatte sammenkoplingen av ordene "øl" og "nerd". Disse ordene har INGENTING med hverandre å gjøre! Min kunnskap om øl er at det smaker utrolig godt (nesten alt øl, skal lete lenge etter en øl som smaker direkte vondt) og så blir en jaggu satans drita av det også! Som en fantastisk bieffekt! Så i min verden er en mann som kan noe mer enn det om øl en sann kunstner, eller vitenskapsmann kanskje.
Men, "humleperkulator", HUMLEPERKULATOR? Når en sier ordet mange ganger høyt begynte iallefall jeg å tenke på Øvre Richter Frich sine romaner om Dr. Jonas Fjeld, hvor den geniale finske dvergen Ilmari Erko, den tids ledende vitenskapsmann, har oppfunnet den elektroniske akkumulator som gjør det mulig for folk på 20-tallet å foreta reiser til månen...hehe

Postet av: J.Thomas at Juli 12, 2007 8:18 EM

Humleperkulator, jeg er like klok. JT tar feil som vanlig. Det er forskjell på å drikke øl og lage øl, og en vitenskapsmann er per definisjon en nerd.

Postet av: Espen at Juli 12, 2007 9:07 EM

For DET vet du alt om Espen, Dr. Kervokian HO HO

Postet av: J.Thomas at Juli 12, 2007 10:29 EM

Ja nå skylder jeg vel de andre deltagerene her å gjøre de oppmerksomme på at Espen faktisk er doktor, allmenpraktiserende som sådan. Øre-skinnben-lukkemuskel spesialist. Hver dag sitter han på et kott av et kontor med blendingsgardiner på Tøyensenteret og drikker rumpesprit mens han likegyldig skriver ut den ene sykemeldingen etter den andre - og bare drømmer om den neste put'en på greenen. Gutta i området pleier å si: "Ta me' ei flaske te'n, pleier å hjælpe..."

Postet av: J.Thomas at Juli 12, 2007 11:06 EM

J. Thomas, dette er strålende! Jeg har en tid overvurdert å bytte fastlege, bestemte meg fluks etter dette reklameinnslaget for Espen.

Postet av: Klara krank at Juli 12, 2007 11:32 EM

Takk for tilliten. Mesteparten av tiden min benyttes for øvrig til psykosomatisk behandling av den ovennevnte herremann. Eneste medisinen som hjelper er daglig behandling med, ja nettopp, rumpesprit. Får mange gode tilbakemeldinger fra kommunen om at det fungerer bra.

Postet av: Espen at Juli 13, 2007 10:19 FM

Og dermed brast illusjonen! Jeg har sett pasienten med egne øyne flere ganger, og hvis kommunen har gitt tilbakemelding om at behandlingen fungerer bra så står det enda dårligere til med de folkevagte enn jeg fryktet. Eller bor du i en kommune styrt av en koalisjon mellom Pensjonistpartiets Ungdom og Stopp Tvungen Bruk av Antabus-lista?

Postet av: pegs at Juli 16, 2007 9:28 FM

Det viser seg at originalbildet finnes på nett, slik at alle kan få sett nærmere på humleperkulatoren:
http://picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=mfursten&aid=5056358590234479041&iid=5056359045501012690

;)

Postet av: grove at Juli 19, 2007 10:54 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):