Kommentar: Slaraffenliv

Du var ikke tilfeldigvis innom Det Lille Kaffekompaniet i går?

Postet av: Eira at Juli 8, 2007 12:23 EM

Sjøgangsfornemmelse? Enig i at en hammock er både behagelig og morsom å sitte i - hos andre. Det er ikke noe man vil eie selv. En hengekøye derimot...

Postet av: Klara klok at Juli 8, 2007 2:59 EM

Eira: Den lille bygden jeg har vært i er velsignet fri for kaffebarer, -brennerier og -kompanier. Så nei. :)

Postet av: Kristiane at Juli 8, 2007 9:28 EM

fantastisk følelse.. men hvor på vestlandet er det fin vær? for jeg er på vestlandet og *titter forhåpningsfull ut av vinduet*.. *sukk* nei, det er ikke fint vær her... jeg må være for langt sør i vestlandet...

alltid herlig å lese bloggen din forresten. alltid velskrevne, gjennomtenkte poster. i motsetning til meg som ikke engang korrekturleser.. men, "skriv som du lever" er det visst noe som heter. og da passe nok kaos-skriving på meg... :)

Postet av: Helene Holm at Juli 10, 2007 7:42 FM

Hvor på vestlandet er det fint vær? jeg titter forhåpningsfull ut av vinduet, men *sukk*... ingen solskinnstråler å se.... kan jeg være for langt sør mon tro?
Hammock er et fantastisk møbel. Har mange gode minner fra dette møbelet. lenge siden jeg har sett en nå. er det gått av moten mon tro? uansett. det hadde ikke vært en dum investering, men jeg er redd ungene ville brukt den som ei ronse/huske/disse (bare for å understreke språkforvirringa som råder i familien vår)

Postet av: Helene at Juli 10, 2007 7:45 FM

hm.. jeg trodde ikke den første kom frem, så jeg skrev en til, med litt andre ord. så ikke meningen å bombe deg med kommentarer altså!

Postet av: Helene at Juli 10, 2007 7:47 FM

Helene: Jeg var i Valldal, mellom Molde og Ålesund - men lengre inn i landet. Men nå er jeg tilbake i regntunge Oslo. Akk ja.

Postet av: Kristiane at Juli 10, 2007 4:44 EM

Tilstanden du beskriver medisineres ofte med Marzine, Peremesin og Postafen. På folkemunne gjerne kalt sjøsyke.

Postet av: Eva at August 7, 2007 4:17 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):