Kommentar: Eller var det en drøm

Utrolig pussig historie. Menneskesinnet, vet du. Det arbeider på de merkeligste måter.

Postet av: Kristin at Februar 2, 2007 8:33 FM

Jeg har vært ute for akkurat det samme. Tror det er bortimot det vondeste jeg har vært med på. Tannlegen fant ikke noe feil, og etter et par runder viste det seg at det "bare" kom fra skikkelige spenninger i kjeven. Da var det jo ikke så rart at det ga seg sånn plutselig. Muskelavslappende og kiropraktor var tingen. Ikke tannlege :o)

Postet av: Cecilium at Februar 2, 2007 2:54 EM

Jasågitt, så tannpinen kan skyldes indre spenninger? Interessant. Det kan meget vel stemme.

Postet av: Kristiane at Februar 3, 2007 9:59 FM

Hei, kom over bloggen din helt tilfeldig (ad omveier) og koste meg faktisk med å lese selv om jeg ikke aner hvem du er, altså.
Men, i denne epistelen oppdaget jeg et kjent navn; Valldal, og skjønte at du er gift med Geir Ove som søsteren min gikk i klasse med. Jeg gikk i klasse med søsteren hans.
Og det var litt morsomt, så jeg måtte bare si det.

Likte forresten den kommentaren om menn som ikke drikker kaffe. Må vise den til samboeren min, han drikker bare te. :knegger i postkassen:

Postet av: efios at April 10, 2007 3:26 EM

Efios: Så morsomt! Geir Ove ble veldig nysgjerrig på hvem du er nå. :) Vedr. tedrikkende samboer: Får håpe han ikke har for mange andre fjærstryker-vaner, da. ;)

Postet av: Kristiane at April 11, 2007 8:30 FM

Ser jo nå at jeg klarte å legge kommentaren min i _feil_ epistel.. gaah.
Ok, jeg satt nå i freden og roen og heklet litt på kjolen til minstemor (hun ligger ute og sover), da jeg kom på at jeg tror sannelig vi møttes i lillesøsteren til Geir Oves bryllup!
Og så heter jeg Anette, og søsteren min heter Gudrun. Tror neppe Geir Ove husker meg, men som småjenter så legger vi jo merke til venninnenes eldre brødre. :)

Synes du skriver så utrolig flott, så jeg kommer nok til å stikke innom bloggen din i ny og ne. Og særlig adopsjonsbloggen, selv for en totalt utenforstående så er det veldig spennende å følge med.

Postet av: efios at April 11, 2007 2:14 EM

Joda, Geir Ove husker både deg og Gudrun. :) Så hyggelig at du liker bloggen min. Du får kikke innom i ny og ne. Vi håper sterkt på at det skal bli noen riktig glade nyheter i adopsjonsbloggen om ikke så alt for lenge... Ellers sees vi kanskje i Valldalen en gang?

Postet av: Kristiane at April 11, 2007 10:05 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):