Kommentar: Symaskinhelvete

Jeg har ikke symaskin. Men det er mest fordi jeg har litt angst for å ha mange store og tunge ting hjemme, jeg liker tanken på å ha få ting. (At jeg for eksempel har tre sykler er en annen historie.)

Derfor syr jeg fortsatt for hånd. Siden jeg bor på hotell relativt ofte, kom jeg på en god idé i forrige uke: Hvorfor ikke ta med nål og tråd? Nålen fikk jeg faktisk gjennom sikkerhetskontrollen, selv om den er spiss. Dermed kunne jeg bruke tiden på hotellet til å legge ned en bukse, og bytte knapper på en jakke.

Postet av: Et aktuarliv at Januar 28, 2007 9:22 EM

vet du, det med å sette i stikk kontakten er en god ide!!!
- jeg er gift med den mest brukande mannen du kan finne - det er ikke en ting den mannen ikke kan og er kjempe flink til!!!! ( tror det er KUN data - som han IKKE er flink til) mens broren - som han ikke ligner på fysisk, IKKE er lik broren på det området heller. Da broren og kona flyttet inn i sin nye leilighet etter at de giftet seg - ringte de til oss seint en kveld og lurte på om det var noe han ikke hadde gjordt - han hadde kobla videoen til Tvn og satt ledningen til Tvn i stikkkontakten - måtte han også sette ledningen til videoen i stikkkontakten????

Postet av: Josefin at Januar 30, 2007 12:10 FM

This technology came from spring-powered clocks that were around as early as the 1400's; it began to be used for smaller watches in the 1600's.

Postet av: Rolex Replicas at November 12, 2012 11:36 FM

I am really impressed by this blog! Very clear explanation of issues is given and it is open to everyone. thanks for posting this work of yours..this is very good!

Postet av: pearl in an oyster at Januar 23, 2013 8:40 FM

This is a great inspiring article. I am pretty much pleased with your good work. You put really very helpful information. Keep it up.

Postet av: pearl bead at Januar 23, 2013 8:41 FM

Your blog is so beautiful and natural all are like your blog everyone appreciate your blog. Whenever We will see your blog every time we get something new about your blog This is the very informative content. I am very appreciate to your site who provide us this informative resource thank for sharing us this information.

Postet av: http://www.aimpearl.com/Freshwater-Pearl-Earrings/c263/index.html at Januar 23, 2013 8:43 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):