Kommentar: Trendobservasjoner

Haha - jeg kunne observeres i psykedeliskmønstret kjole med kongeblå innslag i bursdagsfest på lørdag...

Postet av: alliene at Januar 28, 2007 9:50 EM

He-he, jeg har også kjøpt meg en slags psykedeliskmønstret kjole, men den er i det minste grønn og svart og i bomullsstoff. Benytter anledningen til å utøse min vrede over et par andre fenomener i klesbutikkene: 1) En armada av kortbukser (sikkert også kjent som partyshorts) har umuliggjort jakten på et enkelt, svart skjørt. 2) Groteske klær med dyretrykk har funnet veien til babyavdelingen.

Postet av: Elin at Januar 28, 2007 9:51 EM

På Roskilde i 1989 kunne jeg observeres med batikkskjorte i psykedelisk mønster, ellers har jeg kun hatt på meg noe med psykedelisk mønster på noen nyttårsaftener etter å ha spydd rødvin ned over hvite skjorter.
Å fytte grisen å støgge de tekstilene på bildene er!!

Postet av: J.Thomas at Januar 30, 2007 8:26 EM

Jan Thomas: Hehe, jeg har mine batikksvin på skogen selv. Jeg husker spesielt en t-skjorte jeg kjøpte på Pogues-konserten i 1990 (eller var det i 1991?). Den var batikkmønstret i alle regnbuens farver, helt ekstraordinært glorete, og med Hell's Ditch-coveret (ikke akkurat nøytralt det heller) trykket på brystet. Den var jeg skikkelig stolt av. Dessverre tror jeg den ble med en tidligere kjæreste videre da vi skilte lag midt på 90-tallet.

Elin: Åh, selskapsshorts! Har ikke dette oxymoronet (kan man egentlig bruke dette ordet på norsk?) av et fenomen vært i motebildet i et par år nå? Det er ikke til å begripe. Dyretrykk er også satans verk, og kanskje enda et hakk verre på spedbarnstøy enn til voksne.

Postet av: Kristiane at Januar 30, 2007 9:34 EM

These types of watches need to wound regularly; meaning that as well as being prone to losing time they rely on their user to remember to wind them.

Postet av: Rolex Replica at November 12, 2012 11:37 FM

Good article! The spirit of sharing is really impressive, and I want to share this article to my friends!

Postet av: pearl jewelry at Januar 19, 2013 10:17 FM

Well I am so excited that I have found your post because I have been searching for some information on this for almost three hours! You've helped me a lot indeed and by reading this article I have found many new and useful information about this...

Postet av: pearl necklace at Januar 19, 2013 10:19 FM

Good post.thanks for sharing.. very useful for me i will bookmark this for my future needed. thanks for a great source.It is very interesting and worth reading.

Postet av: freshwater pearls at Januar 19, 2013 10:21 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):