Kommentar: Polakkformidling?!

De blir vel bare smågutter å regne sammenliknet med firmaet "Skikkelig Negerarbeid".

Postet av: fratho at Januar 25, 2007 6:54 EM

Er ikke bare navnet som er tvilsomt. En aldri så liten kredittsjekk viser heller labre resultater både i det selskapet og to andre AS drevet av samme kanaljer. De tørker nok vekk snart...

Det tragiske i det hele er at det faktisk er folk som benytter slike "formidlere", men nå er det jo slik at vi feite selvtilfredse nisser her på berget gir f**n i alt bare vi får det billig nok.

Postet av: svartekatt at Januar 26, 2007 12:00 FM

fratho: Foretaket het "Diverse Neger Arbeid" - og byttet etter mediestormen navn til " Diverse Nyttig Arbeid" - like dårlig navn - og fortsatt et skrekkelig orddelingseksempel..

Kristiane: Jeg er forøvrig helt enig i at "Polakkformidling" ikke er et heldig navn.

Postet av: Kristiane V. at Februar 4, 2007 10:44 EM

Nei du overeagerer ikke. Du overeagerer heller ikke om det skulle finne på å dette ut av deg i offentligheten over smålige rasistiske teite firma som utnytter fordommer, og andres vannskelige situasjon. Du overeagerer heller ikke om det skulle finne på å unslippe fanget luft, monthy-python-style i deres generelle rettning. Småligheter må jo brukes til noe.

Postet av: Katla at Februar 8, 2007 10:04 EM

Hei! Lenge siden dette ble postet, men MÅ bare si det :D Jeg har brukt polakkformidling til totalrenovering av leiligheten min, og er KJEMPEfornøyd! det ble så flott at jeg ikke har en list å klage på. Sjefen for firmaet er en vanvittig søt dame , og alle de ansatte (norske og polske) virker som de virkelig er glade i denne damen. De holdt møtene hjemme hos henne, og hadde en veldig koselig stemning. De bor gratis, og får mat og bil... Jeg tror bare navnet er litt uheldig.. :D Hun er i alle fall ikke rasist, det kan jeg vedde livet mitt på! (Hater når såååå søte folk kommer i en så urettferdig debatt... men det andre formidlings-selskapet PROFF JOBB som var på tv2 hjelper deg DE støtter jeg IKKE!)

Postet av: victoria at November 15, 2007 10:21 EM

Hei victoria. Kan du fortelle litt mer om erfaringen du hadde med polakkformidling? Er det noe rimeligere?

Postet av: erik at Desember 3, 2007 1:00 EM

Hei! Jeg benyttet også Polakkformidling for å pusse opp badet. Resultatet ble forsåvidt bra nok men jeg kommer aldri til å bruke disse igjen. Arbeidet tok lenger tid enn planlagt. Eller, det er feil å si for det eksisterte ingen planer eller planlegging av arbeidet som skulle gjøres. Arbeidslederen Piotr (97618183) og hans hjelpere skjønner knapt engelsk og norsk kan man bare glemme. De både røyket og kuttet opp materialer innendørs inntil jeg ba de om å slutte med det. Prisen var langt ifra det som jeg opprinnelig hadde planlagt (og akseptert). Mitt råd: styr unna.

Postet av: dahl at Desember 15, 2007 7:23 FM

Hei

Vi benyttet først Polskkformidling i vårt borettslag til å fjerne en lang hekk, og bygge en mur og gjerde der isteden. Men da vi så at de begynnte å bygge muren uten armering (som vi hadde avtalt på forhånd) ble det noe vanvittig styr. Det viste seg til slutt at disse guttene ikke hadde peiling på armering, og egentlig drev kun med fliselegging. Vi måtte si opp avtalen med dem og styre med å innhente nye tilbud! Vi innhentet så tilbud fra 2 formidlingsfirmaer: Proffjobb og Polskjobb.no, de viste seg å ha god peiling, men vi gikk for Polskjobb.no ettersom de hadde en der som var ingeniør. Og dette var skikkelig flinke arbeidere, og gjorde en flott jobb. Det var blide gutter som vi gjerne kommer til å benytte igjen, billigere en Polakkformidling var de også.

Postet av: E Oppdal at Januar 11, 2008 8:44 FM

hei erik! Jeg fikk ALT revet ned, 90kvm, bad, toalett,stue ,tre soverom, hevet taket, laget stukkatur, byttet ut vinduer, strøm og vann lagt om og opp, nydelig flisarbeide, fantastiske råd fra Hubert, som var prosjektleder hos meg - han ene designet en NYDELIG trebenk til badet, som alle kommenterer når de er hos meg. Stukkaturen er himmelsk, og rosettene får jeg kommentarer for av hver eneste person som går inn døren. Jeg er UTROLIG fornøyd :D Sender deg GJERNE bilder. De er absolutt verdt hver krone. Nå har jeg betalt dyre dommer for de dyreste matrialene, da det var dette jeg ville ha - men polakkformidling var langt fra urimelige i pris. Dette med tid, kan jeg heller ikke si noe på...

Postet av: victoria at Januar 29, 2008 11:35 EM

Hei Victoria. Du er vel ikke helt tilfeldigvis den samme Victoria som er ansatt i Polakkformidling, siden du skryter så uhemmet av dem? :-) Det blir mildt sagt patetisk å holde på sånn... Ærlig talt altså.

For å si det sånn: Polakkformidling er ikke mye hyggelige når man skal klage på noe som er feil. Jeg hadde en arbeidsleder som het Andrej som hadde ansvaret for en baderomsjobb hos meg. Da jeg fortalte ham at de hadde montert hengedoen vår feil så nektet de for det, selv om den var montert hele 12 cm for lavt. Seriøst altså, folk i Norge sitter i på gulvet når de er på do altså! Det ordnet seg til slutt, en gud for så mye styr man må gjennom.

Postet av: arne at Februar 7, 2008 2:34 EM

Vi har hatt Polakkformidling . Det er det verste firmaet jeg noen sinne har vært borti. Det har vært trøbel fra første dag. Nesten alt måtte gjøres omigjen og omigjen . De har også hatt problemer med å holde avtaler , de har nesten aldri kommet i tide . Det var vanskelig å få dem til å rette opp feil, de nektet gjerne for at det var feil.
Så folkens skal dere bruke polakker , så bruk aldri disse. De har vært et sant mareritt.

Postet av: Trine at November 27, 2008 7:41 EM

Vi har hatt Polakkformidling . Det er det verste firmaet jeg noen sinne har vært borti. Det har vært trøbel fra første dag. Nesten alt måtte gjøres omigjen og omigjen . De har også hatt problemer med å holde avtaler , de har nesten aldri kommet i tide . Det var vanskelig å få dem til å rette opp feil, de nektet gjerne for at det var feil.
Så folkens skal dere bruke polakker , så bruk aldri disse. De har vært et sant mareritt.

Postet av: Trine at November 27, 2008 7:53 EM

Ugg Boots UK Sale

Postet av: buy beats by dre cheap at November 7, 2012 2:49 EM

cheapghdsale2012.com ghd

Postet av: Cheap GHD at November 22, 2012 2:44 FM

cheapbeatshotsales

Postet av: cheap dr dre beats at November 23, 2012 10:16 EM

Cheap Ugg Boots

Postet av: Ugg Australia UK at Desember 3, 2012 8:39 FM

lancel soldes

Postet av: lancel at Desember 24, 2012 2:28 EM

Von den Tonnen von Kommentaren zu Ihren Posten glaube ich, dass ich bin das ganze Vergnügen hier nicht nur ein zu haben! Erhalten Sie die ausgezeichnete Arbeit aufrecht.

Postet av: website at Februar 4, 2013 7:35 FM

cheap beats by dre

Postet av: cheap dre beats headphones at Mars 11, 2013 4:05 FM

cheap dr dre beats

Postet av: cheap dr dre beats at Mars 12, 2013 6:35 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):