Kommentar: Sjokolade og blomster

Elder Flower er hylleblomst ifølge ordboka. Hvis smaken har noe til felles med hyllebærsaft, skjønner jeg godt at du er småkvalm, ja.

(Sjøl har jeg nettopp klart å rive til meg - og delvis fortært - de to siste eskene med billig og rågod mintkonfekt på den lokale Europris. Det hender det enkleste er det beste.)

Postet av: Elin at Januar 20, 2007 6:02 EM

Elin, det var da pussig, jeg som indirekte gikk til angrep på hyllebærsaft her i bloggen for noen dager siden! Jeg har ellers jaktet på Niederegger-marsipan til halv pris etter jul, så langt uten hell.

Postet av: Kristiane at Januar 20, 2007 6:15 EM

He he - må le. Kjøpte meg en slik eske med Anthon Berg før jul. Smakte tre biter. Resten tok jeg med meg på jobben og spanderte "vond konfekt" på mine kolleger, og heller ingen av dem likte den. Sendte også et klagebrev til Herr Berg, men fikk ingen svar. Ble også kvalm!

Postet av: TrondO at Januar 21, 2007 12:30 FM

Her omkring har det vært mye marsipan til halv pris i butikkene. Jeg fnyser når marsipangrisene foreligger i oktober, men når de er på utsalg i januar er jeg på hugget!

Postet av: Klara knask at Januar 21, 2007 3:50 EM

Hvordan klarer du å glemme sjokolade som du har hjemme? Hjemme hos meg overlever sjokolade en svært kort tid. Det går ikke lang tid før alt sammen er spist opp.

En svensk kollega sa at man er voksen hvis man kan ha sjokolade og alkohol liggende hjemme uten å konsumere alt med en gang. I så fall er jeg halvt voksen.

Postet av: Et aktuarliv at Januar 21, 2007 5:59 EM

Nå er jeg mest opptatt av adopsjon og det er derfor jeg er her inne og leser:).. Men jeg ser at jeg må ta Elder Flower (hylleblomst) i forsvar, saften av BLOMST er utrooolig godt, jeg har klassisk oppskrift fra Gotland (hvor hylleBLOMSTen brukes i mange ulike former) som jeg kan legge ut. Kanskje sprøtt sammen med sjokolade, men prøv saft på "fanzy kafé" neste gang!!:)

Postet av: anneb at Januar 21, 2007 6:49 EM

"Your mother was a hamster and your father smelt of elderberries."

Dette famøse sitatet fra Monty Python And The Holy Grail er vel en ganske klar indikasjon på at du ikke er alene om å se ned på hyllebær og -blomster.

Postet av: Hanne at Januar 21, 2007 9:01 EM

Ja, da slenger jeg meg på til hylleBLOMSTsaftens forsvar jeg også da! Skjønner ikke at den er kvalm - den er da heller frisk?!? Men hylleBÆRsaft kan være noe helt annet, det har jeg ikke smakt. Og sjokoladene høres ikke gode ut, er generelt lite glad i fruktdill inni sjokolade.

Postet av: Unni at Januar 23, 2007 3:06 EM

Hihi, sjekk http://www.hervik.com/
Fortsatt etpar dager igjen av dette tilbudet på svarhyllsaft. Løp og kjøp. Eller kanskje ikke. Jeg syns hylleblomstsaft er godt, men jeg serverte det engang til en kompis som syntes det var så vondt at han rett og slett ble sinna fordi noen faktisk selger et så _vondt_ produkt. Ham om det.

Postet av: marken at Januar 24, 2007 1:16 EM

1 stks nordmann i Danmark iler også til forsvar for hyll. Hylleblomst og hyllebær smaker helt forskjellig (jeg liker begge). Den ene er hvit, den andre er mørkerød og farger hele kjøkkenet lilla hvis du prøver å lage det selv. Danskene drikker hylleblomstsaft til det tyter ut av ørene på dem - i hvertfall var det sånn for et par år siden - og det kan være ganske stor forskjell i kvalitet & smak. Bortsett fra det er jeg enig i at hylleblomst har lite i sjokolade å gjøre.

Postet av: Anja at Januar 27, 2007 11:44 FM

Plukk blomster av hyll. (hylleblomster)
Legg de til blødt i sukker vann og sitron i et kar.
La det ligge der over natten minst, helst kanskje en dag. Så siler du om du vil dette over på flaske. Smaken blir noe i rettningen av agurk, eller sitrongress. Bare litt mer blomsteraktig.

Gav det noen pekepinne?

Som med andre som har hadt gleden av å smake dette fersklaget, har jeg utviklet den snobbete holdning om at det skvipet som finnes i hermetisert form fra forskjellige uhellige frabrikker er udrikkelig. Det er jo ikke helt sant da, når netteene blir lange og alt der der, og sommeren virker så fjern, så tyr jeg til saftflaska jeg også. Og det er litt godt.

Postet av: Katla at Februar 8, 2007 10:22 EM

nice beats website

Postet av: cheap beats by dre for sale at November 4, 2012 8:12 FM

cheapghdsale2012.com

Postet av: Ugg UK at November 17, 2012 7:18 EM

Uggs Australia

Postet av: Cheap Ugg Boots Sale at November 28, 2012 12:29 FM

Canada Goose Outlet

Postet av: Buy Canada Goose at Desember 31, 2012 2:11 EM

cheap beats headphones

Postet av: cheap dr dre beats at Mars 13, 2013 1:04 EM

fake beats

Postet av: beats by dre cheap at Mars 20, 2013 11:39 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):