Kommentar: Look, Bambi. The water is stiff!

Overskriften manet selvsagt frem bildet av Bambi på isen... Umiddelbart etterpå husket jeg brått hva som er årsaken til mitt anstrengte forhold til den livsfarlige innretningen som er kjent under navnet skøyter: Mitt hjertes utkårede i barndommen lo høyt og frydefullt samtidig som hun ropte: "Se - Bambi!" etter meg ved en anledning der jeg utfoldet meg på isen på nevnte innretninger... Brutalt og godt innprentet i et barnesinn.

Så var det da hennes feil at det aldri ble de tre S'ene Stensen, Stenshjemmet og Svartekatt.

Postet av: svartekatt at Desember 28, 2006 4:11 EM

Svartekatt: Da jeg så Disney-kavalkaden på NRK på julaften, oppdaget jeg til min forferdelse at Bambi på isen har fått norske stemmer. Kaninen som kommer med det overnevnte utsagnet snakket nå norsk, og med en så enerverende babystemme at jeg måtte slå av lyden.

Mine nederlag i idrettsammenheng har forresten alltid funnet sted i slalåmbakken. Jeg glemmer aldri min første skoleskidag med nedoverski på bena. Fordi jeg var nybegynner, sto jeg i barnebakken hele dagen. Da vi skulle hjem var kjæresten min blitt sammen med en annen jente i den store bakken. En jente som tilbragte påskeferiene i Lech og Chamonix, og virkelig kunne stå på ski. Skal si det sved å se de to hodene tett sammen i bussetet på hjemveien. Dette førsteinntrykket, kombinert med at jeg er litt fartsredd (og dessuten engstelig for heisen), har ført til at jeg har hatet hver bidige slalåmtur jeg har vært på. De ender alltid med at jeg ligger i et heng og gråter. Nå har jeg ikke utsatt meg for dette på 15 års tid. Ah, det er deilig å bli voksen.

Postet av: Kristiane at Desember 28, 2006 4:39 EM

Kristiane: Bambi på isen med norsk tale?! Den søte små kaninen som ikke snakker heeelt rent med norsk tale??! Det forekommer meg å være hakket verre enn Daffy Duck på norsk, og _det_ er begredelig det! Til ungenes fortvilelse slår jeg resolutt over til engelsk - de må da lære seg språk! - på TVen så snart Daffy dukker (sic!) opp på skjermen. Er faktisk glad jeg gikk glipp av kavalkaden som ellers er fast post på programmet i julen.

Pussig at det ble nedoverski (der har vi et godt norsk ord for alpin-ski!) som ble din bane. Nettopp nedoverskiene reddet min vintersportkarriere etter sk**te-fadesen. Var neimen ikke videre pent av kjæresten din å konvertere til utenlandsbeiben og etterlate deg i barnebakken! Lite omtenksomt er bare fornavnet - han og min tidligere omtalte hjertes utkårede hadde nok blitt et flott par... (Bitter sier du? Jeg? Neida, det er jo tross alt 24 år, to dager og 8,25 timer siden "Se - Bambi!"....)

Postet av: svartekatt at Desember 29, 2006 1:16 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):