Kommentar: Jetsetthistorier og verdenshistorien

Og det var vel ikke akkurat italiensk mat det britiske imperiet var kjent for, heller?

Postet av: Knut Albert at Desember 22, 2006 9:23 FM

Knut Albert: Knis...det var den første tanken som slo meg også!

Postet av: Vind at Desember 22, 2006 10:42 FM

Hrmf... "...Se og Hørs journalist." En solid selvmotsigelse sånn ved første øyekast... Blekkskiter, bladsmører, slimål - alle ord som er mer dekkende for gjengen som lever av å grave i livene til den store skaren av uinteressante mennesker - eller kjendiser om man vil - som på det jevne ikke har gjort annet enn å få flashet sitt mer eller mindre pene eksteriør i mediene til det kjedsommelige.

Journalistikk og S&H er bare ikke kompatibelt - sånn er det bare. Våger lett den påstanden at selv en middels årvåken gullfisk på steroider kan gulpe opp noe trykkbart for S&H - prove me wrong... Og hva angår frk. Haraldsen – forsvaret hviler (tungt)…

God jul!

Postet av: svartekatt at Desember 22, 2006 12:13 EM

Men så er det jo bare det at vi likevel MÅ lese det. Selv om intervjuobjektene er uinteressante, reportasjene oppkonstruerte og ”journalistene” udugelige, så dras vi mot det. Merkelig.

Og Pia Haraldsen? Jeg er tom for ord.

Postet av: olakis at Desember 22, 2006 1:07 EM

Tull, Olakis, snakk for deg selv!

Postet av: Klara krakilsk! at Desember 22, 2006 4:15 EM

Eh, i fare for å virke som en en utdatert tømmerhugger fra bygda (TOO LATE! hørte jeg noen rope transendentalsk nå...), men hvem er denne Pia Haraldsen igjen? Det er jo så mange nye unge "kjendiser" i dette riket. Pia Tjelta har jeg hørt om, men Haraldsen? Anyone enlighten me?

Og, jeg har en jobb hvor det ofte kommer journalister for å prøve å lure info ut av meg. De "seriøse" publikasjonenene, som Dagblabla, VG, NRK, Aftenposten etc., får en korrekt høflig behandling, type: "Dessverre, dette vet jeg ikke noe mer om enn deg...". Men når Se&Hør sender ut en tomsing for å fiske, føler jeg en deilig tilfredsstillelse i å la alle hemninger fare og kødde seriøst med den stakkars utsendte. Som feks: "Dessverre, dette kan jeg bare uttale meg om til JOURNALISTER!"
Ååh, enkle gleder i livet gjør det verdt å leve :-)

Postet av: J.Thomas at Desember 22, 2006 11:14 EM

Jan Thomas: Nå er du litt sånn "å, hvem er Kurt Nilsen?". Men jeg lar det passere siden det er deg; når det kommer fra den kanten vet jeg at det ikke er høytravende jeg-har-så-mange-viktige-tanker-i-hodet akademikersnobberi. :)

Om man blar gjennom eller surfer innom den kulørte dagspresse fra tid til annen, er det nokså godt gjort å ikke ha fått med seg fenomenet Pia Haraldsen.

Pia Haraldsen er dronning Sonjas niese, og ble kjent da hun poserte for fotografene i en kort, rosa kjole utenfor slottskapellet i forbindelse med en kongelig barnedåp. Siden har hun gjort det mindre skarpt som spaltist, journalist, redaktør, popsanger og programleder, og i det hele tatt vært OVERALT, og uttalt seg om alt mellom himmel og jord, men spesielt det som har med moter og trender og gjøre. Hvorfor kan man spørre seg om; hun fremstår som et skikkelig lufthode, er elendig til å uttrykke seg skriftlig, og gjør seg om mulig enda dårligere på skjermen.

Jeg har faktisk skrevet et innlegg om henne tidligere, kom jeg på nå:

http://www.kristiane.org/archives/000467.html

Et innlegg som har avfødt en temmelig lavpannet debatt i kommentarfeltet, ser jeg, flere _år_ etter at jeg skrev det.

Postet av: Kristiane at Desember 23, 2006 2:02 EM

Jasså? Hvem faen er han derre Kukk Nilsen da???
(Hahaha, lavtravende jeg-har-bare-øl-og-barmfagre-damer-i-hodet-fyll-og-spetakkel synseri)

GOD JUL

Postet av: J.Thomas at Desember 23, 2006 7:48 EM

Kristiane: Jeg har hørt navnet Pia Haraldsen, men jeg visste ikke hvem hun var før din informative kommentar ovenfor.

Det at jeg ikke visste hvem hun var er ikke et tegn på at jeg er snobbete, men heller at jeg ikke har TV.

Postet av: Et aktuarliv at Desember 23, 2006 8:12 EM

Aktuaren: I tillegg til at du ikke har TV, kan du umulig lese Dagbladet eller VGs papir- eller nettutgaver oftere enn rent unntaksvis. (Og det er jo helt greit.) Eventuelt har du et filter som gjør at du ikke ser underholdnings-artiklene. Jeg har et slikt som fungerer på sportsnyheter. Helt ubevisst.

Postet av: Kristiane at Desember 23, 2006 8:52 EM

Ok, la meg skjære igjennom her; har hun STORE bryster? For da hadde jeg nok vært bevisst på hvem hun er. Altså; Jeg HAR tv, men ser nok mest National Geograpichs programmer om hvordan sjøstjernene befrukter hverandre... utenat jeg vil hevde at sjøstjerner har store bryster...

Postet av: J.Thomas at Desember 23, 2006 10:27 EM

Kristiane: Jeg leser av og til både Dagbladet og VG (og tilsvarende aviser i Sverige), typisk på flyet. Men jeg har et filter for både sport- og kjendisstoff. Så selv om slike ting står i avisa, så får jeg det ikke med meg.

(Man kan jo spørre seg hva som er igjen i for eksempel Aftonbladet om man tar bort sport- og kjendisstoff. Svaret er at det er ganske lite igjen, avisa blir veldig snarlest.)

Postet av: Et aktuarliv at Desember 23, 2006 10:28 EM

HEEY, filterert mitt er så løselig at jeg fikk med meg at at Jon A. Riise visstnok nå hevder at han skal holde seg til ÈN doje, kan det være sant? Slik en hunk of a man?

Postet av: J.Thomas at Desember 23, 2006 10:34 EM

Aktuaren: Jeg har litt problemer med å tro på folk som hevder de har en blindsone for kjendisstoff. Bare fordi jeg er så overfladisk selv, selvfølgelig. Men jeg har sett det hos andre også, så jeg tror deg (under tvil).

Jan Thomas: Morsomt at du nevner Riise, for han var faktisk involvert med Pia i den famøse SMS-sjekkegreia fra i fjor sommer. Her:

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=285731

Flott mann, det der. Selv har jeg intet filter for slike saker, så jeg har også fått med meg at Donald Trump kaller Rosie O'Donnell uattraktiv:

http://www.kjendis.no/2006/12/21/486812.html

Snakk om the pot calling the kettle black.

Postet av: Kristiane at Desember 23, 2006 11:08 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):