Kommentar: Grrr

Velkommen i klubben.
Ikke tro det er noe annet for oss karer heller; hvor mange ganger finner man ikke en fin genser, bukse, jakke, i titalls eksemplarer fra XL og oppover, mens vi som faktisk passer i størrelsesområdet S og M kan glemme å finne de klærne vi liker.
Sko ikke noe bedre.
Herresko størrelse 40-41-42 eller deromkring, utover kjipe joggesko og denslags ?
Glem det.

Postet av: Per-Karsten at November 20, 2006 9:04 FM

Håh, jeg skal love deg at det ikke er mye XS å finne for de som leter etter det! I mange butikker finnes ikke størrelsen engang, S er det minste de har. For meg virker det som om de motvillig tar inn ett plagg av hver modell i XS, som så er det første som blir solgt. Og ja, like ille er det med sko!

Postet av: Laila at November 22, 2006 9:59 FM

Eg støttar deg! Elles synst eg uansett storleikane er for små, L ser gjerne ut som det eg meiner burde vere M, og så bortetter. Dette er ikkje tilfelle på alle butikkar, men nokre, noko som bles vekk min snikande tvil om at det kanskje er MEG det er noko gale med. Butikkane som har det slik er ofte butikkar med ungdomsklede, slik at normale ungdommar vert oppseda i den tru at deira normale kropp er ein stor ein. Då seier dei gjerne slikt som eg høyrte ei ung jente seie forleden dag: "Å, eg må berre slutte å ete!"

Postet av: Maria at November 24, 2006 3:58 EM

I would like to propose not to hold back until you earn big sum of cash to order different goods! You should take the personal loans or short term loan and feel fine

Postet av: CotePatrica18 at August 2, 2011 9:58 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):