Kommentar: Mentorakademiet

Dette høres ut som noe alternativikerne vil svelge med hud og hår.

Postet av: Elf at November 6, 2006 10:08 EM

"Diplomert" er tydeligvis det magiske ordet her. Jeg har blant anna diplom fra Fantometklubben og et urgammelt et fra Jobbsøkerklubben i regi av gamle Aetat, kvalifiserer det meg til noe spesielt?

Postet av: Tiram at November 7, 2006 2:04 FM

Ha ha ha, Kristiane, diplomert stresskonsulent, jeg ler så det gjør vondt i magen, hehehe!

Postet av: Anett at November 7, 2006 8:27 FM

Det blir vel i samme gate som bilselgerakademiet og negleakademiet. Vi har egentlig mange muligheter til å bli akademikere i dette landet.

Postet av: Handbag at November 7, 2006 8:47 FM

Å både lykkes osv. Jeg får lyst til å gnure nesene deres ned i det dårlige språket og det elendige sludderet de serverer.

Postet av: Klara klok at November 7, 2006 10:10 FM

Jeg melder meg på! Ser at de bl.a. reklamerer med at man kan "bli den man er", og det er noe jeg alltid har ønsket å være.

Postet av: Rulle Kebab at November 7, 2006 10:49 FM

Eg synst eigentleg sånt som dette er skummelt, fordi det er så mykje liknande rundtom, tomme "livssyn" innpakka i svadaretorikk, og ikkje minst skremmande mange som synst det er fornuftig.

Postet av: Maria at November 7, 2006 11:41 FM

Både den modne mannen på T-banereklamene og den ditto damen som er avbildet på forsiden av hjemmesidene deres ser ut som deltakere i en "leve med urinlekkasje"-reportasje i Norsk Allers.

Postet av: Kevin at November 7, 2006 3:28 EM

Kevin: _Tror_ du jeg har ønsket at vi fortsatt jobbet på samme sted etter at jeg ble oppmerksom på disse plakatene, eller?! Ukens underholdning hadde vært sikret (ja, vi kunne sikkert krystet sitronen helt frem til jul).

Handbag: Apropos neglakademiet. En tidligere kollega av Kevin og meg pleide å sukke oppgitt, når arbeidsdagen gikk henne litt imot: - Nei, nå begynner jeg på Tone Lise Akademiet, altså.

Postet av: Kristiane at November 7, 2006 3:51 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):