Kommentar: Broene i Madison County

Jeg blir også ufattelig berørt av Broene i Madison County, men jeg har aldri lest boken. Filmen er imidlertid nesten like sterk for meg som Before Sunrise og Before Sunset. Nesten.

Postet av: alliene at November 5, 2006 6:35 EM

Jeg så halve Broene i Madison county før jeg mistet konsentrasjonsevnen og gikk til kjøleskapet for å ta en øl, gikk på badet for å gre nesehårene eller noe annet konsentrasjonsskjerpende.
Men Tre kamerater derimot, den leste jeg nesten i ett strekk (bare avbrutt av å gå til kjøleskapet og ta en øl) Fantastisk bok!
3 menn som har overlevd skyttergravenes forferdelige lidelser under 1. verdenskrig møter et Tyskland i oppløsning. Deres kameratskap og samhold skildres på en gripende og var måte.
....ja, og så er det visst noe med et kvinnfolk i den også.

Postet av: J.Thomas at November 6, 2006 10:06 FM

Alliene: Åh, Before Sunrise! Jeg elsker den filmen, og satte stor pris på oppfølgeren også. Jeg har sikret meg begge på DVD, til en latterlig lav pris på PK.

Jan Thomas: Jeg er ikke overrasket over at Broene i Madison County ikke er en favoritt i din røffe, maskuline verden. ;) Selv ble jeg faktisk litt hypp på Clint Eastwood da jeg så filmen. Han var vel nærmere 70 år gammel på det tidspunktet, så det er åpebart at filmen ikke var helt bra for meg. Tre kamerater, derimot, har alle godt av! Og bare innrøm at du finner kjærlighetshistorien mellom Robby og Pat like vakker og gripende som skildringen av kameratskapet i boken.

Postet av: Kristiane at November 6, 2006 11:17 FM

Jeg synes også filmen er nydelig, men boken rørte meg ikke så mye selv om historien fortsatt er der og er flott. Jeg kjenner folk som synes filmen er et eneste stort gjesp - og DET kan jeg ikke fatte:-)
Forøvrig har jeg hørt før at Remarque er en fantastisk forfatter, - så nå skal jeg forsøke rote meg til å lese noe snart!

Postet av: Anett at November 6, 2006 3:26 EM

Kristiane: Som heteroseksuell mann, trygg på min rolle, har jeg ingen problemer med å si at jeg har vært hypp på Clint'ern sjøl jeg i alle år.
Om vi nå legger en noe forskjellig definisjon i ordet "hypp" da :-)

Postet av: J.Thomas at November 6, 2006 7:07 EM

Jan Thomas: Knis. Hypp på Clint'ern er vel de fleste oppegående kvinner og menn. Men hypp og hypp kan være to forskjellige ting, det. Jeg skal ikke gå i detalj her, men vil bare nevne at det kan være en nokså rystende opplevelse å merke at man er _sånn_ hypp på en 65 åring (særlig fordi jeg selv bare var 23 på det tidspunktet).

Postet av: Kristiane at November 6, 2006 7:46 EM

Ugg Boots UK Outlet

Postet av: Ugg Boots UK Outlet at November 7, 2012 6:24 EM

Cheap GHDS

Postet av: Cheap GHD at November 23, 2012 5:50 FM

Pink Beats By Dre

Postet av: cheap beats at November 24, 2012 4:35 FM

ugg on sale

Postet av: Ugg Australia UK at Desember 3, 2012 5:50 EM

chiffon wedding dress

Postet av: cheap homecoming dresses 2012 at Februar 8, 2013 12:54 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):